Sambutan hari lahir Aina

Sabtu lepas, sebelum balik Melaka saya, incik hubby dan anak anak singgah rumah classmate kahwin. Nanti saya up entry lain..Nih nak cerita sambutan hari lahir Aina kat Sg Rambai, Melaka....Buat biasa biasa aje tak meriah bagai pun. Sambut dengan family mentua aje....Tapi tuhlah dah nama pun nak potong kek kan, Auni pun nak join potong jugak....


 Kek Chocolate Bliss from King's


Nak sambut hari lahir kakak, adik yang terlebih over nak potong kek....Memang buat simple...Auni nanti pun nak buat simple simple aje....Janji ingat hari lahir anak anak...

20 comments:

  1. selamat hari lahir aina..smga jd ank yg baik yer ^^

    BalasPadam
  2. happy belated burfday aina... semoga jadi anak yang baik dan membesar dengan sihat... ^_^

    BalasPadam
  3. sedapnya kek.. Kakak dah besar ye :) hihihi

    BalasPadam
  4. lega...dapat masuk sini..

    Happy Birthday Buat Aina..

    BalasPadam
  5. ah..bestnyer kek...hepy bezday aina :)

    BalasPadam
  6. mimie.. ala simple2 pun xpe.. asalkan dorang pun happy kan..

    BalasPadam
  7. eppy belated bday aina ! ..
    semoga jadi anak yg solehah yeee

    BalasPadam
  8. happy birthday aina. be a good girl. ;)

    BalasPadam
  9. ye kecik lg dorg bkn tau pape pon..janji smbut sbb bila de kek dorg happy dah :)

    BalasPadam
  10. Happy birthday kesayangan. Harus la merasa potong kek kan. hehe

    BalasPadam
  11. sedapnya nengok...hari tu nengok jugak kek kat kings ni,tp xbeli pun,huhu...

    BalasPadam
  12. Happy belated birthday Aina...:)

    * Mimi..sedih tau..especially masa mimi up entry birthday aina..berkali2 masuk sebab nak jadi antara org terawal yg wish kat aina..tapi dot.my tu x bagi masuk..ish geram sungguh

    BalasPadam
  13. okaylah PU...budak2 ni yg penting ada sesi potong kek...tu aje...hehe

    BalasPadam
  14. happy besday aina..sedap kek coklat tu..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.