Rezeki minggu pertama bulan Januari (^_^)

Macam biasa pagi pagi bila bukak blog saya akan bukak akaun Nuffnang jugak......Nak tengok UV dan check earnings. Alhamdulillah, masih ada rezeki saya dapat CPUV/BE baru.....


Iklan U Mobile Prepaid Promotion sedang hebak menari nari kat blog saya. 


Saya terangkan serba sedikit tentang iklan nih ye. Sekarang nih U Mobile sedang buat promosi Top Up & Win. Top Up minima RM 30 di mana mana saluran tambah nilai atas talian yang terlibat dan kawan kawan akan berpeluang memenangi Samsung Galxy Note II dan smartphone Samsung Galaxy Young.

Contest nih berlangsung dari 16 Dis 2012 sehingga 15 Mac 2013.

Saluran tambah nilai atas talian yang terlibat ialah :


  • AmBank AmOnline
  • Alrajhi@24seven
  • Bank Islam Internet Banking
  • CIMB Clicks
  • Hong Leong Connect
  • i-Muamalat
  • iRakyat
  • KFH Online
  • MyBSN
  • Maybank2u
  • RHB Now
  • UOB Personal Internet Banking
  • JackCow
  • MOL.com
  • MyCoins

                   Nota kaki * CPUV/BE yang pertama 2013

25 comments:

  1. kak mimie, ieyda dah follow nuffnangX akak kat sidebar tu....hihihiii
    jom follow-mengfollow

    BalasPadam
  2. waaa..best tu..sy ni bila la nak masuk yng baru lgi..hehe

    BalasPadam
  3. waaa makcik kayoo..nory tak merasa lagi dpt BE ni..sob..sob..

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah..rezeki akak.. Ros tak pernah dapat lagi ni..

    BalasPadam
  5. ummi.. saya xlehla nak add nuffnamg tu.. cik ummi leh ajarkan x

    BalasPadam
  6. Tahniah ye kak, rata2 blogger dapat BE U Mobile ni, MJ je tak dapat yang ni tapi dapat yg lain :D

    BalasPadam
  7. huhuhu..sy xpnh pon dpt hihhi... duit nuff pon hmpir 2tahun blogging baru rm26 waakakaa...lucu kn

    BalasPadam
  8. tahniah kak mimi..kak mi tahu kan yg kak mimi dapat random dr top komen shida..nnt cr entri 5 jan 2013 k :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.