Rabu, 9 Januari 2013

Rezeki lagi (^_^)

Terima kasih kepada Shida sebab maklumkan tentang kemenangan akak ye...Sorry lah ye lama tak singgah blog Shida sebab banyak benda nka kena buat...Tuh pun banyak blog yang tak terterjah....huhuhu.....Terima kasih sekali lagi sebab sudi pilih akak sebagai pemenang...

Syukur alhamdulillah rezeki bulan Januari....(^_^)


Shida nih memang baik hati tau. Siap ada pemenang tambahan untuk 26th Birthday Giveaway by ShidaR....Dan tak sangka pulak saya salah seorang pemenang tambahan tuh...

Nota kaki* Rezeki Allah bagi dalam pelbagai bentuk....Sebagai hambaNya kenalah bersyukur...

32 ulasan:

  1. Salam kenal...nieyl singgah kat sini...tahniah....:)

    BalasPadam
  2. tahniah PU. memang rajin pun mengomen PU ni... weewit!!!

    BalasPadam
  3. tahniah PU. memang rajin pun mengomen PU ni... weewit!!!

    BalasPadam
  4. Alha.dulillah..bertuahnya bdn ye...papepn tahniahhh

    BalasPadam
  5. saya pon menang. hehe.
    tak sabar nak dapat hadiah ni.
    tahniah Mimie :)

    BalasPadam
  6. tahniah.. rezeki di awal tahun baru :)

    BalasPadam
  7. KALAU ADA REZEKI TAK KEMANA KAN..TAHNIAH

    BalasPadam
  8. Iye Mimie, Allah beri rezeki dalam pelbagai bentuk. Yg pasti kena bersyukur dengan apa saja yang dia beri kat kita.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.