Ahad, 20 Januari 2013

Rasa nak menangis je T_T


Sorry gambar agak kelam..Tapi rasanya kawan kawan tahu kot kenapa saya cakap rasa nak menangis..Tengoklah apa Aina dah buat....Rasa nak hentak aje kepala saya kat dinding sebab tengok keadaan lappy saya yang dah OKU..Nak marah kang anak. Dia kecik lagi apa dia tahu. Dah lah mouse pun dah rosak..T_T...

Nota kaki* Sedang gigih mencari keypad yang dah tercabut tuh satu rumah. Hopefully jumpa la..Kalau tak saya nak request incik hubby beli yang baru...

24 ulasan:

  1. ha3!! pasni akak beli keypad yg plastik tu hah..than lama, xakan tercabut..siap ley lipat2 g..he3..

    BalasPadam
  2. mimie... boleh ganti keyboard tu... sabar ek...masih boleh diperbaiki atau diberi fisioterapi... just go mana2 lappy shop... suruh diaorang ganti dengan sparepart...

    dulu Farah pernah jugak jadi macam ni masa kerja kat networking company... tapi bukan jadi OKU cenggitu...jadi OKU sebab tekan2 keyboard tu x ley function kena pakai external keyboard... cam kes ni, boleh ganti jugak...

    BalasPadam
  3. akak, zizie pun pernah kena.. last2 zizie pun hentak2 kononnya bagi nak masuk balik , then menjadi... hehehe..

    BalasPadam
  4. alahai huhuhu..sian akak sabar yer..hoope jmpa kak mimi keyboard tu..

    BalasPadam
  5. sabar mama. cikgu punya dah dua aksara keyboard hilang dek hero kecik tu punya angkara. Pastu aksara lain plak tunggu masa nak kena strok sebab selalu kena hentam dengan firas huhuhu....

    BalasPadam
  6. owh..alahai..susah gak nak cri keypad tu..kecik..kdg2 x perasan..

    BalasPadam
  7. Sian....ha..ha.... kalau cam tu tak boleh tekan eh PU.... kena cari tu....kang tergendala nak berblogging he..he

    BalasPadam
  8. same kes dengan Adriana ni ..jadi skang saye akan pastu kan my lappy sentiase ade di atas meja ...haiii la anak .....

    BalasPadam
  9. anak...ooo..anak mmg kekadang kita begang jer tapi anak kita...nak buat camana kan..sabar jje la

    BalasPadam
  10. sabar yea. budak2 mmg suka kan cungkil keypad tu..huhu

    BalasPadam
  11. akak apa kata akak beli usb keypad... lagi mudah. yang getah punya tu. lepas pakai boleh simpan!

    BalasPadam
  12. hahaha..tu la kan mimi..nk marah kang budak lagi..tp mesti terkeluar gak bebelan tu..huhu...ank cheqkaq lagi laa..letak lappy dlm mesin basuh!

    BalasPadam
  13. uih ~ cmne boleh jdi cmtuu ~~ ish ish ishhh

    BalasPadam
  14. huhu..xpe2...antara cabaran menulis blog ;p

    BalasPadam
  15. cepat kak cari.. mana tahu ada lagi dalam kawasan rumah.. jangan dah tercampak ke luar rumah dah la..hihiih

    BalasPadam
  16. mne plak pergi melayang enter tu kak mimie...adehhh

    BalasPadam
  17. adehhh... dah hilang satu. aritu lg pernah tgk ada satu kwn blogger hilang lebih 5 keypad sbb anak dia buat main. tak perasan pun ye kot dia masa tu.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.