Pertama kali cash out akaun Nuffnang

Alhamdulillah, hari ini dengan rasminya saya telah cash out earning Nuffnang...Malas nak simpan lama lama...Nih pun dah kira banyak...Mudah mudahan selepas nih ada rezeki Aina dan Auni lagi....Tak sabar nak tunggu payment pertama dari Nuffnang...Bila dah dapat nanti nak simpan dulu duit tuh sebab dah janji nak belikan anak anak permainan lego...


Tempoh proses payment ialah 30 hari setiap akhir bulan. Lagipun saya tak kisah lah dapat bila, janji Nuffnang ikhlas nak bagi saya kan....Earnings saya pun dah RM 0.00...Takpe, lepas nih ada rezeki saya lagi. Sekarang still ada satu CPUV saya tengah menari nari dekat blog..Hopefully, tahan lama CPUV nih...

Terima kasih kepada kawan kawan yang singgah dan terjah blog saya dan sudi belek belek iklan kat blog nih...Jasa korang ALLAH sahaja yang dapat membalasnya...

15 comments:

  1. mimi..apa beza CPC dengan CPUV...kak intan zero je lagi..cpc tu ada la duit..kalau nak cash out kena tunggu cpuv la ya

    BalasPadam
  2. suka la anak2 akak dapat mainan baru. :)

    BalasPadam
  3. wah...congrats...erks nak beli lego ek? he he he...cancel nak mintak belanja makan...x per2 simpan untuk si comel berdua tu...

    BalasPadam
  4. Tahniah PU.... rezeki anak2 yu namanya...

    BalasPadam
  5. belum lagi pun cash out...nak simpan sikit lagi

    BalasPadam
  6. sya pun try cashout sebab yg pertama kena reject

    BalasPadam
  7. wah !! best best.
    kena mula menabung balik la ye :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.