Pelupa betullah saya nih T_T


Buku yang wajib dibawa setiap kali nak check up Auni...

Sepatutnya Auni ada check up untuk bula Januari nih..Tapi tarikhnye dah lepas...Saya jarang terlepas tarikh sebab saya akan update dalam diari atau planner...Tapi entah kenapa kali nih menjadi jadi pulak penyakit lupa saya nih....


See...Sepatutnya 03/01/2013 pukul 9.00 pagi saya kena bawa Auni check up tapi hari nih dah berapa hari bulan? 30/01/2013....Huhuhu...Hari nih pulak saya tak boleh nak pergi sebabnya ada program penting pagi nih....Akhirnya, saya decide nak bawak Auni check up 31/01/2013 waktu petang...

Semakin menjadi jadi pulak penyakit lupa saya nih sejak lahir kan Auni..Adoi lah, tak tahu lah apa nak buat...Memang pergi mana kena bawak diari lah jawabnya....Kesian anak anak, disebabkan penyakit lupa saya nih, saya mengabaikan check up kesihatan diorang....Sah, tuo dah den nih hah....

Nota kaki* Hairan jugak takde seorang nurse pun yang call ingatkan..Kalau tak, mesti diorang akan call tanya kenapa tak datang klinik?

20 comments:

  1. mungkin sebab jarum dah habis sebab tue drg tak call

    BalasPadam
  2. Ish.. idak le.. muda lagi tu... hehe.. saya pun biasa gak terlupa bawak anak ke check up ni. :)

    BalasPadam
  3. dh lama x bawa alya untuk routine check up kat klinik kesihatan since sy buat keputusan untuk stop vaksin alya

    BalasPadam
  4. KALAU KAT TEMPAT SAUYA NI KALAU TAK DATANG CHEK UP,NURSE TELEFON UNTUK INGATKAN..

    BalasPadam
  5. biasalah kita mak2 ni kan..mmg sokmo lupe..

    BalasPadam
  6. klu kat klinik yg selalu yati checkup budak2 ni, klu lmbat camtu mang kene sound la ngan misi, bukan sengaja, kdg2 terlupa sm cam mimie gak...

    BalasPadam
  7. alamak..dh jauh sgt dh terlepas tuh....

    BalasPadam
  8. Diorang lagi suke kalo tak datang..hahhaa..;p..anak cheqkaq bulan depan, harap2 tak lupe..

    BalasPadam
  9. Diaorang pun lupa kut. Saya pun pelupa..

    BalasPadam
  10. dekat sebulan jugak tu miss tarikhnya. jgn lupa esok tau. ;)

    BalasPadam
  11. nurse pun lupa lah tu..kwang..kwang..

    BalasPadam
  12. sekali sekala terpula ok kot.. saya pun lastime dgn yakin nyer pergi awal pagi nak cek up monster, tba2 dorang cakap patut 2 hari lepas.. tapi nasib baik doctor free time tu. hehehe

    BalasPadam
  13. hmm kene buat appointment barulah ni ye PU

    BalasPadam
  14. dekat sebulan terlepas date.hehe. takpe pasni sure akan ingat punya

    BalasPadam
  15. eh dah lama dah tarikhnya ye.. huhu.. 3/1.

    BalasPadam
  16. jauh gak telepas tu kan..penyakit lupa ni ada ja xkira tua muda hikss

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.