PA & MA Edisi Februari 2013



Kawan kawan yang dah beli majalah Pa & Ma? Banyak info menarik dan best dalam Pa & Ma keluaran Februari nih tau. Majalah nih bukan yang dah bergelar ibu bapa je layak beli yang bakal bergelar ibu bapa dan bujang bujang pun boleh beli apa. Apa salahnya tambah ilmu parenthood dan childhood kan. Sekurang kurangnya kita boleh praktikkan, boleh mengetahui masalah dan penyelesaiannya..kan kan kan…Saya tak pernah miss beli tau. Azam tahun nih tak nak miss walau satu pun majalaj Pa & Ma nih sebab saya tak nak ketinggalan belajar ilmu baru untuk didik anak anak saya yang tengah membesar nih…

Nota kaki* Comel gila baby nih geram aje saya tengok

10 comments:

  1. dah mula nak kena beli dah mag ni... bulan Januari 2013 saya terlepas... hu hu hu...

    BalasPadam
  2. Nnt share la tips2 yer, saya payah nak beli huhuu.

    Salam kenal.

    BalasPadam
  3. belum pernah berkesempatan untuk beli majalah ni.

    BalasPadam
  4. kak dah lama tak baca...zaman depa kecil dulu adalah beli

    BalasPadam
  5. nnt ade msa blh beli bt pgalman nnt hehee :D

    BalasPadam
  6. Malas nak beli sebab dah tak de baby hehe...

    BalasPadam
  7. belum beli lg bulan nie, isu apa ehh kali nie?

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.