Jumaat, 18 Januari 2013

Macam mana nak ubah nama pada profile Google+?

Assalamualaikum....

Disebabkan mata nih dah tak boleh nak pejam, masa yang ada nih saya update profile kat google+...Lepas nih kawan kawan akan nampak profile bertaunkan g+...Cuma satu aje masalahnya ialah, saya nak tanya kot kot ada kawan kawan yang tahu macam mana nak tukar nama pada profile g+ tuh? Macam yang saya highlightkan dengan box pink tuh?


Ada sesiapa yang boleh bantu saya tak? Saya nak ubah jadi Mimie aje....Kalau ada sesiapa yang boleh bantu please inform ye...Buntu kepala nih cari setting nak ubah tapi tak jumpa jugak....Otak dah tepu....

17 ulasan:

  1. Hari tu fiza ada try tukar. Pun takleh :(

    BalasPadam
  2. sya pon baru nk berjink2 dgn google+ ni..

    BalasPadam
  3. erm.. dekat setting tak boleh ke kak, hari tu cyda pernah tertekan kat setting rasanya.. hehehe.. :D

    BalasPadam
  4. lagi satu kan mimi, kalau click mimi fadeli kan dia kuar mcm ni kan, org nak cari mimi susah sebab x ada link nak follow..kak intan dah cari tadi ingat org baru,...huhuhu.naseb dah folo mimi sebelum ni

    BalasPadam
  5. pernah pakai G+ nie, tp rasa mcm susah je huhuhuhu terus delete

    BalasPadam
  6. Salam sis,sis pg bahagian profile, pastu tekan edit profile,then tekan je pada nama,akan keluar kotak utk isi nama.Done.Harap membantu. :)

    BalasPadam
  7. Salam sis,sis pg bahagian profile, pastu tekan edit profile,then tekan je pada nama,akan keluar kotak utk isi nama.Done.Harap membantu. :)

    BalasPadam
  8. Cheqkaq pnah buat..tp dh lupe cmner..sorry..tak dapat nk nolong..

    BalasPadam
  9. saya dah lupa laa camana..sbb dl ada gak tukar...

    BalasPadam
  10. buat gak aritu tp lupelan camana... tp agak penat jugaklah nak godek2 sbb tak de org ajar...

    BalasPadam
  11. utk masalah kak intan tue kakak mimie kena letak url blog supaya senang org nak masuk kat blog

    BalasPadam
  12. akak lagilah x pandai nak tukar tu dik
    ari nie tadi akak buka still x der link mimie .. risau kalau ada org lain nak singgah balas x leh je sbb x der link;)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.