Lutut terluka lagi


See, luka kat lutut Auni. Masa kejadian saya tengah tidur sekali saya terkejut tengok Auni menangis. Rupa rupanya dia terjatuh masa main dengan pakcik pakcik dan makcik makcik dia. Bukan setakat lutut kanan nih aje yang luka lutut kiri pun luka jugak tapi tak seteruk luka kat lutut kanan nih.

Nak marah, anak. Biasalah kan budak nak membesar memang tengah lasak redha ajelah. Naasib baik Auni jenis tak menangis lama. Pujuk sikit lebih kurang teruk dia diam…Good girl Auni nih..(^_^)

10 comments:

  1. budak-budak memang tak boleh duduk diam. semua dia nak explore.

    BalasPadam
  2. loor cian die ..
    hurmm anak2 dik ..
    kalau zahrien tuu lagilah

    BalasPadam
  3. lain kali kalau nak main lagi hati2 ya ayuni

    BalasPadam
  4. betullah tu anak2 tgh membesar mmg lasak, kata orng tak jatuh tak besar lah budak hehehe

    BalasPadam
  5. Gud gurl auni kan....Hehehe..budak2 lasak diorang memang lain macam..hermmm

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.