Isnin, 14 Januari 2013

Keywords Nuffnang


Nih antara keywords yang popular kat Nuffnang saya....huhuhu...

Dekat atas nih kawan kawan leh nampak kan tentang KPSL N27. ada tiga carian yang ada keyword KPSL N27 nih...Sebelum nih saya ada post entry tentang cara cara nak jawab soalan KPSL N27 dan jugak keputusan KPSL N27 yang saya ambik bulan 7 tahun lepas...

Lepas tuh keyword Zuhairah Mustafa Al Husin....Untuk pengetahuan kawan kawan keyword nih setiap buulan mesti ada..Nak tahu sebab apa?Saya pernah buat entry pasal Zuhairah Mustafa Al Husin sebenarnya. Sebelum nih saya saja tanya kawan kawan siapa sebenarnya Zuhairah nih kan? Ada yang jawab betul...Zuhairah nih pembaca berta TV9....Dan sebenarnya Zuhairah nih kawan saya...Kitorang satu sekolah satu kelas...Dan ada kenangan manis dan lucu yang berlaku masa kitorang sekolah dulu...Kalau rajin kawan kawan carilah cerita tuh ye....Saya panggil Zuhairah nih Zuai..Tuh panggilan dia masa sekolah dulu....

Cerita sex isteri Malaysia tuh saya tak pastilah...Mungkin sebelum nih saya ada buat netry pasal isteri curang kot tapi cerita tuh takde kena mengena pun dengan sex...Agak konpius di situ....

Lepas tuh air Anugerah Original dan Air Anugerah Tiruan...Sebelum nih saya ada dedahkan tentang air Anugerah yang ori dan tiruan nih....Kawan kawan leh terjah entry saya tuh bagi sesiapa yang belum baca ye...

Gambar ayat sukehati akula tuh takde lak entry saya yang berkaitan tapi mungkin ada kot ayat yang saya guna kat entry yang lebih kurang bunyinya sebab tuh ada keyword nih kan? Seterusnya new free gift nestle bliss...Yang nih rasanya ada saya post entry pasal nestle bliss dan free gift yang saya dapat sekali bila beli air yogurt tuh...

Yang akhir sekali memang saya tak menahan...Pink busuk?Allah...Keyword nih pun ada ke orang nak cari? Tak nak diingatkan sekali lagi ye takde istilah PINK BUSUK okey!!!!no..no..no...

Nota kaki* Kadang kadang keywords Nuffnang nih buat saya tergelak sorang sorang la....

13 ulasan:

  1. pink busuk?? apa mksud dia sbnarnya ek.. :)

    BalasPadam
  2. Apakah pink busuk tu..ke ping busuk.org..huhu

    BalasPadam
  3. Hehe mcm2 ada.oh ya org tue cr ping husuk kot

    BalasPadam
  4. macam2 dorang cari..pink busuk pun ada...hihi

    BalasPadam
  5. pink busuk? adehh berat ni...hahaaa..:p

    BalasPadam
  6. mcm2 la keyword kan. kadg2 gelak gak bila baca.

    BalasPadam
  7. wah kawan upe yer..ayut pon tak knal sape tu...jarang tgk tv9 ^^

    BalasPadam
  8. Permohonan Exam KPSL N27 sudah dibuka....
    Siapa yang nak kompilasi past year soalan + jawapan dari thn 1995-2012
    (bah a,b & c) can pm / email me premidharma@yahoo.com

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.