Jumaat, 18 Januari 2013

Keywords Nuffnang untuk minggu ini


Nampaknya ada tiga keywords KPSL. Rasanya sekarang nih ramai yang cari pasal KPSL sebab jadual KPSL dah keluar dan dah boleh apply exam nih pun bagi sesiapa yang nak mohon.


Shila Amzah dan Sharnaaz Ahmad bergaduh kat twitter pun still ada yang cari lagi. Memang hot couple orang selalu cari ye tak?hahaha....Ucapan hari lahir buat/untuk adik pun ada jugak...Yang lain macam biasa ada berkaitan dengan entry yang saya buat....

Nota kaki* Bersyukur dengan income Nuffnang yang meningkat naik. Thanks kepada kawan kawan yang tak jemu jemu beri support.

9 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.