Selasa, 29 Januari 2013

Kembali ke asal

Assalamualaikum...

Hari nih dengan rasminya say kembali ke asal iaitu blogspot dot com dan mungkin takkan berpaling ke dot my semula....Selama 3 hari tak dapat update blog saya jadi cacing kepanasan...Banyak benda nak update tapi tergendala gara gara Asiahost menghadapi masalah. Tak boleh nak tunding jari jugak kepada pihak mereka. Kepada blogger coklateys jangan sedih dan rasa bersalah pulak ye...

To kak Ieda saya rasa better akak kekal blogspot nih takut nanti pisang berbuah dua kali. Tak nak nasib akak sama macam kitorang yang lain....

Sesiapa nak terjah blog saya terjah la h ye...Saya dah tutup pintu lagi T_T

15 ulasan:

  1. ada terbaca jugak mereka2 yang mengalami masalah yang sama dengan mimie...hu hu hu...

    so now, tak der problem dah kan? ^_^...good...happy for you...

    BalasPadam
  2. AJ tukatr bape jam je...
    Lepas tu susah hati sebab tak boleh review..
    Last2 tukar balik ke blogspot... =D

    BalasPadam
  3. patut la lately nie nak masuk yg ade .com sgt ssh..

    BalasPadam
  4. sy pun dah tukar semalam..geram.xleh sabar dah..huhu

    BalasPadam
  5. yeay dah boleh masuk rumah akak.. itulah, nak masuk dari hari sabtu tak boleh boleh :(

    BalasPadam
  6. Sesekali nak test Mimi marah tak? Geram kan bila tak boleh buat. Ok sekarang dah lega...

    BalasPadam
  7. da lega kn skrg...
    kekal kn bersama blogspot jugak..

    BalasPadam
  8. Hari tue akak nak masuk tak boleh..ingatkan komputer akak problem...

    BalasPadam
  9. tula dh 2,3 ari pi kat blog mimie... asik tak bley bukak je..

    BalasPadam
  10. guna dot my kami tak dapat nak terjah la. hihihi..

    BalasPadam
  11. xpa..pengalaman itu yg lebih mematangkan kita..kankan kan kan

    BalasPadam
  12. fuhh..pasni jadi pengalamn la buat kita semua..sbb tu kak fieda tak sedia nak berdomain ni..takut..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.