Rabu, 2 Januari 2013

Jawapan WW #14


Bunga nih sebenarnya corak kain yang saya beli kat member office...Kaler tanahnya kaler hitam.....Disebabkan saya berkenan saya grab kain nih cepat cepat sebelum orang lain rembat..Kang menggigit jari pulak....

20 ulasan:

  1. haaa..tu dah dapat dah kain tu.. tak ade gigit gigit jari yang manis tu kan, kan?

    BalasPadam
  2. kain pasang erk akak...mcm corak batik pn nengok hehehe

    BalasPadam
  3. Bloggernya cantik kak,,keren nie
    salam kenal kak,,;D

    BalasPadam
  4. terus tak jadi nak gigit jari dah dah dapat.. heee~~

    BalasPadam
  5. Cantik sgt2 corak dia...patut akak berkenan...

    BalasPadam
  6. Cantiknya bunga kain tu, pasti menawan bila dah jadi baju nanti.

    BalasPadam
  7. Cantik corak bunga ni..sy mmg suka klu corak2 mcm ni..:)

    BalasPadam
  8. cantik kain tu..mesti gojes bila dh jd baju nnt..;)

    BalasPadam
  9. bunda baru 2 hari makan pizza hut sea food, tapi sebenarnyer bunda bukan gemar sangat fast food ni..tp dah sekali2 anak2 beli ..layan juga lah..Auni tu turun naik tangga sbb lutut dia kuat lagi kalu nk dbandingkan lutut uwan nih yg dah kurang pelincir ni ..alahai..

    BalasPadam
  10. mimie nak buat baju kurung apa? kak intan la suka style baju krung pahang

    BalasPadam
  11. dah lama saya xbeli kain pasang..hihii..lawa gak tuu...mimie kulit cerah..mmg menyerlah pakai nanti

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.