Hari ini hari yang istimewa buat incik hubby dan MIL (^_^)

Assalamualaikum....

Hari ini merupakan hari istimewa incik hubby dan MIL saya. Nak tahu sebab saya cakap macam tuh? Sebab mereka berdua berkongsi hari lahir yang sama....So, saya nak buat ucapan untuk mereka berdualah...

Kepada incik hubby, SELAMAT HARI LAHIR yang ke 27. Semoga abang diberkati Allah dan dimurahkan rezeki. Ayang doakan abang terus tabah menghadapi cabaran hidup. Terima kasih kerana sudi jadi suami ayang dan abi kepada anak anak kita. Semoga hubungan kita kekal hingga ke syurga.

Takde gambar lain nak tempek....huhuhu

Untuk MIL, SELAMAT HARI LAHIR yang ke 48. Semoga mak dimurahkan rezeki dan bahagia dunia dan akhirat. Terima kasih sebab sudi terima saya sebagai menantu. Mak dah banyak berkorban dan membantu kami bila kami dilanda masalah. Hanya Allah yang dapat membalas budi baik mak. InsyaALLAH, selagi mampu kami akan cuba bahagiakan mak...

MIL saya yang bertudung kuning....

Nota kaki* Ahad nih nak celebrate 4 hari lahir serentak kat Sg Rambai

26 comments:

  1. Selamat ulangtahun kelahiran buat mereka berdua. Moga terus diberi keberkatan dan kebahagiaan..

    BalasPadam
  2. wahh..bestnye..MIL ngan husband sama tarikh lahir...

    ape pon eppy bestday utk husband dan MIL...

    BalasPadam
  3. selamat hari lahir untuk Encik Hubby Mimi dan juga MIL Mimi... semoga diberi keceriaan, kesihatan tubuh badan, kebahagiaan dunia dan akhirat... Wah special celebs la hari ni ek? ^_^

    BalasPadam
  4. Oo ye ke. Happy birthday. Moga panjang umo dan murah rezeki..

    BalasPadam
  5. selamat hari lahir buat en suami mimie dan juga MIL mimie...

    BalasPadam
  6. hapi besday fot them..mg mereka sntiasa bahagia slalu.

    BalasPadam
  7. Selamat Hari Lahir buat hubby n MIL mimi..semoga panjang umur murah rezeki dan sentiasa diberkati oleh-NYA..

    BalasPadam
  8. as-salam..wah, sronoknya berkongsi tarikh lahir dengan mak ye :D
    selamat hari buat kedua nya (suami dan mak mertua)

    ciksu doakan semoga mereka dikurniakan kesihatan yang baik, dianjangkan umur dan sentiasa dimurahkan rezeki.amin.

    BalasPadam
  9. selamat hari lahir bt cik abg nyer n mil, semoga siberikan kesihatan yg baik utk kedua2nya...

    mude lg yek mil baru 48thn

    BalasPadam
  10. Selamat ulangtahun kelahiran buat mereka. Memang best rasanya kalau sama birthday. Moga keduany dikurniakan kesihatan yang baik dan dipermudahkan segala urusan.

    BalasPadam
  11. slmt hari lahir bt mereka berdua...smga sentiasa diberi kekuatan dlm menjalani kehidupan... ^^

    BalasPadam
  12. epy besday buat makcik n hubby sis!hee...celebrate serentak mesti meriah t:)

    BalasPadam
  13. selamat hari lahir utk kedua2nya..moga diberi kasih syg yg berkekalan..

    BalasPadam
  14. Selamat hari jadi buat en hubby mimi dan MIL mimi jugak..semoga berbahagia selalu yer..

    BalasPadam
  15. Hepy bezday tuk mereka berdua Mimi..
    Mudanya mil mimi...

    BalasPadam
  16. Happy Belated Birthday buat encik somi Mimie dan juga buat MIL mimie.moga beroleh keberkatan di dunia dan akhirat..ameen

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.