Ahad, 13 Januari 2013

Hari ini 29 tahun yang lalu...

Assalamualaikum....

Alhamdulillah, hari nih saya masih diberi kesempatan untuk bernafas lagi di bumi ciptaan Allah SWT. Sesungguhnya Allah masih memberi saya peluang untuk memperbaiki hidup saya. Syukur padaMu Ya Allah...

Kalau kawan kawan nak tahu, hari ini 29 tahun yang lalu pada hari Jumaat tepat jam 0101, lahirlah seorang bayi perempuan yang di lahirkan di Hospital Besar Seremban ataupun kini lebih dikenali sebagai Hospital Tuanku Jaafar, Seremban.

Alhamdulillah, bayi tuh pun dah besar panjang sekarang. Telah pun berkahwin dan bergelar ibu kepada dua orang cahaya mata perempuan yang comel dan bijak.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

SELAMAT HARI LAHIR

Untuk

SAYA

YANG KE 29 TAHUN...


Tak ada apa yang lebih bernilai dalam hidup saya melainkan bahagia di samping keluarga tercinta. Walaupun mama dan ayah saya tak baca blog nih (Sebab mama ayah saya tak pandai bab bab nih) huhuhu....Saya tetap nak ucapkan TERIMA KASIH banyak banyak kerana melahirkan, membesarkan dan memelihara saya dari saya masih belum mengenal apa apa sehingga saya dewasa. Jasa dan pergorbanan mama dan ayah terlalu besar buat saya.


Janji saya sebagai seorang anak, saya akan bahagiakan mama dan ayah. Saya akan berusaha untuk menjadi lebih baik antara yang terbaik. Saya janji dengan diri sendiri saya betul betul nak bahagiakan mama dan ayah dan balas semua pengorbanan mama dan ayah. Terimak kasih sekali lagi kerana membesarkan saya dan memberi didikan yang sempurna. Semoga ALLAH memelihara mama dan ayah sebagaimana mama dan ayah memelihara saya sewaktu saya kecil.

Nota kaki* Sekejap je umur saya dah 29 tahun...Macam mimpi aje...Tahun depan dah masuk era baru pulak...

36 ulasan:

  1. Happy birthday Mimie :)
    Semoga Allah merahmati segala apa yang mimie lakukan.

    BalasPadam
  2. selamat ulangtahun kelahiran yang ke 29 dear... ^_^

    semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kebahagiaan di dunia dan juga akhirat... diberi kesihatan tubuh badan oleh Allah SWT...

    BalasPadam
  3. Selamat Hari Lahir kak.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu.. Paling diharapkan sentiasa bahagia bersama family tercinta.. :)

    *tempat lahir kita sama la kak..hihihi

    BalasPadam
  4. hapi birthday mimie... sama la kita tahun dpn..hehe

    BalasPadam
  5. Huhu..naseb baik tak panggil kak mimie..hehehe

    Selamat ulangtahun kelahiran...aemoga panjang umur dan dilimpahi rezeki dan kesihatan yang baik-baik♥

    BalasPadam
  6. selamat hari jadi akak :)
    semoga dpanjangkan umur dan dimurahkan rezeki :D
    may Allah always bless u & keep blogging yeh :D

    BalasPadam
  7. Selamat hari lahir....thn depan bleh join kelab akak,geng 30-an kikiki

    BalasPadam
  8. selamat hari lahir,,semoga dipanjangkan usia dalam keberkatan...

    BalasPadam
  9. Selamat Ulang Tahun yang ke29 kak. Moga Allah panjangkan umur akak, murahkan rezeki dan moga puteri2 akak menjadi anak soleh/solehah! Amin.

    BalasPadam
  10. hehe.muda lg.29 ye
    hepi besday,moga pjg umur murah rezeki.bahagia selalu ;)

    BalasPadam
  11. Mimi..selamat hari lahir..cheqkaq dh lame masuk fasa baru thn lepas lagi..hehe..semoga Mimi menjadi muslimah yg solehah,isteri yg solehah,ibu yg mithali utk ank2..semoga impian Mimi utk berbakti kpd kedua ibu bapa diberkati Allah..amin..

    BalasPadam
  12. selamat hari jadi kakak...:) semoga bahagia disamping orang2 tersayang..:)

    BalasPadam
  13. Salam ziarah...

    Selamat Ulangtahun, semoga panjang umur dan murah rezeki ya:)

    BalasPadam
  14. selamat hari lahir kak mimie. semoga sejahtera sentiasa. and may all your wishes come true ! enjoy your day ye kak. =)

    BalasPadam
  15. happy birthday
    semoga panjang umur, murah rezeki, gembira bersama keluarga

    BalasPadam
  16. happy birthday.... Kak ina bln dpn dah 3 series... hihiii... xpa, umur just angka je... wajah sntiasa muda :)

    BalasPadam
  17. happy birthday mimi..muda lagi tu. semoga apa yang dicita-citakan dan diharapkan itu dimakbulkan Allah. amin...

    BalasPadam
  18. happy belated birth awak..
    owh..tahun 84 la ye.. sama baya dgn husband saya.. saya tahun 1985..

    saya doakan moga kehidupan mimie sentiasa diberkati & dipermudahkan sgala urusan d dunia & akhirat

    BalasPadam
  19. Selamat Hari Lahir :)
    semoga panjang umur & murah rezeki

    BalasPadam
  20. slmt hari lhir sis syg..moga pnjg umur dan dimurahkan lg rezeki..amiinn/.

    BalasPadam
  21. hepy belated besday akak..hope succes selalu eh..:)

    BalasPadam
  22. ehem ehem ..kite sebaye k ..papepon semoge panjang umur, murah rezeki, dan berbahagia selalu :D

    BalasPadam
  23. hapi belated birth kak..smg pjg umur dan dmurahkan rezeki

    BalasPadam
  24. happy belated. last year as 20 series. nxt year dah nak msk 3 series kan? ngeee...

    BalasPadam
  25. hepi birthday Mimie..semoga dimurahkn rezeki..

    BalasPadam
  26. hepi belated besday mimie!
    semoga sihat n bahagia selalu...

    BalasPadam
  27. Mimie..
    Happy Belated Birthday
    jaga diri tau !!

    BalasPadam
  28. Kak mimie....happy belated birthday...sorry lewat wani wish ni br singgah blog akak...wani diakan semoga akak panjang umur murah rezeki dan sentiasa bahagia disamping suami dan anak2 tercinta

    BalasPadam
  29. happy birthday akak!!! :) xsangka kita share bulan rupanya...hehe...birthday akak sama dengan Dato' Siti eh...

    BalasPadam
  30. happy belated bday.
    lambat wish sebab baru sempat terjah..hehe

    sama la kita. tahun depan dah masuk 3 series kan..hehe

    BalasPadam
  31. Happy Belated Birtday Mimi! awal sehari dari husband kak intan upernya..hehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.