Selasa, 8 Januari 2013

Fieyda Miracle SHOP

Kalau kawan kawan perhatikan kat ruangan  Pinky's Ads sebelah kiri saya tuh ada satu satunya banner iklan daripada Fieyda Miracle SHOP. Iklan tuh saya letak selama sebulan secara percuma.

Untuk pengetahuan kawan kawan, Fieyda Miracle SHOP nih menjual produk kesihatan dan kecantikan seperti Felinna Inchloss, Vitamin C Pure Collagen, Tabita (dari Indonesia) dan Miracle Tab Skin.

Berminat nak beli produk produk tersebut? Klik sini ---> Fieyda Miracle SHOP.

Sebelum tuh saya kenalkan dulu siapa owner page nih kepada kawan kawan. Nama owner page Fieyda Miracle SHOP nih ialah Faridah Rafid yang berusia 20 tahun. Adik Fieyda nih belajar di UiTM Kuala Pilah.

Okey...Jom baca pulak secara terperinci tentang produk produk yang dijual di Fieyda Miracle SHOP.


Felinna Inchloss

-Berkesan dengan cepat menghilangkan selulit dan lemak lemak berlebihan
-Tanpa bahan kimia (100% bahan semulajadi)
-Tidak panas dan berbau wangi
- Mendapat kelulusan KKM
- Sesuai untuk lelaki dan wanita

Harga

RM 75 Semenanjung
RM 80 Sabah/Sarawak
Kandungan : 180 ml


 Vitamin C Pure Collagen

- Mengatasi masalah kulit dari dalaman
- Mengurangka jerawat dan tompok hitam
- Mencerahkan kulit secara semulajadi
- Mengurangkan kedutan di muka, melicinkan dan menegangkan kulit
- Pelbagai lagi masalah kesihatan yang lain

Harga

RM85 Semenanjung
RM90 Sabah dan Sarawak


Miracle Tab Skin

- Halal
- Berasaskan tumbuh tumbuhan (Organik)
- produk dari Korea

Harga

 - MT EX RADIANCE ACTIVATOR (RM 130 / 20 Sachets) 
- MT SOAP (RM 70 / 70g) 
- MT HD GLOW ESSENCE (RM 80 / 50ml) 
- MT HD ADVANCED WHITENING FLUID (RM 100 / 30ml) 
- MT EX ULTRA BRIGHTENING MASK (RM 160 / 8 Sheets) ) 
- MT EX ULTRA PERFECTING COMPLEX SF (RM 180 / 30 Sachets) 
- MT EX BODY CONTOURING (RM 100 / 150ml) 


Tabita

- Menggunakan estrak buah betik sebagai bahan utama

- Menghilangkan jerawat
- Memutihkan Kulit
- Meratakan lubang dan bekas jerawat
- Mengecilkan pori pori
- Mencerahkan kulit
- Menghilangkan flek flek di wajah dan pigmentasi / warna kulit tak rata
- Membuat kulit bercahaya
- Menegangkan kulit

Berminat untuk mendapatkan produk produk nih? Kawan kawan boleh hubungi Fieyda di talian yang tertera seperti terdapat di banner page Fieyda...

@

Hubungi Fieyda melalui page beliau --> Fieyda Miracle SHOP
faridahrafid@gmail.com

18 ulasan:

  1. kak fieda tgh berhubung gak dgn fida ni..hihi..dah la nama kami sama..

    BalasPadam
  2. Owh da tau dah makna yg tadi..hehe..ingat apa la tadi..
    Bagus mimie ni rajin pomot kawan2…:) mudahan rejeki mimie terbuka lagi luas.. Ameen

    BalasPadam
  3. mimie pon menjual jugak? gud luck ye :)

    BalasPadam
  4. Felinna Inchloss tu depa kata berkesan....nak beli n nak try tapi........ada kekangan la lak..

    BalasPadam
  5. sy pun tgh cuba fellinna... harap2 ada perubahan

    BalasPadam
  6. felinna..mna2 mst jumpa produk ni hehee..

    BalasPadam
  7. byk jgk brang dia jual...fellina ni ada saje mne2x.. :)

    BalasPadam
  8. insyaAllah dlm bln 3 ni nk try fellina inchloss n vit c...ramai ckp bkesan...

    BalasPadam
  9. semua produk ni nik tak pernah guna tapi mcm nak try guna Vitamin C Pure Collagen
    mcm menarik jea

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.