CPUV Nilai University dah metered

Alhamdulillah....

Walaupun dah metered tetap saya bersyukur sebab dikurniakan rezeki dalam berblogging....Walaupun tak banyak yang saya dapat dari iklan Nilai University nih tapi saya tetap nak berterima kasih kepada Nuffnang dan pengiklan sebab sudi pilih blog picisan saya untuk tempek iklan tuh...

Actually, iklan nih payah sangat nak muncul kat blog...Jarang jarang...Rasanya blog yang lain pun macam tuh jugak kot. Tapi takpelah kan walaupun ringgit ringgit aje tapi rezeki jugakkan? Siapa nak bagi...Betul tak?


So, sekarang nih tinggal satu aje CPUV/BE yang tengah rancak berjoget gangnam kat blog saya.....

Nota kaki* Saya dah boleh cash out pun tapi nak tunggu dulu.....

27 comments:

  1. combi still xtaw camne nk cek nuff nie..haha

    BalasPadam
  2. salam kak..tahniah..ckit but bharga..dari saya xpernah ada BE ni..tringin sgat :-) camno tu haaa..kongsi ckit

    BalasPadam
  3. besnyee.. blog mar belum layak dpt cpuv lg.. hehu

    BalasPadam
  4. harap2 lepas ni membiak lagi kan kak :)

    BalasPadam
  5. sama laa dah bleh cash out.. tp...xmoh dulu laa kan.. kumpul lagi la... hehe

    BalasPadam
  6. 3 BE dpt 2013 ni..el baru sekor tu je lah...el pun dah leh cashout tp tggu gak hehehe

    sama2 kita blogging yea..klik2 jugak taw :)

    BalasPadam
  7. sama la saya pun x de BE mai le share sket camne caranya..

    BalasPadam
  8. alhamdulillah dan tahniah dikk .. tgh rancak tuu .. harap2 lama lah kan mimie ;)

    ps : dikk akak dah email ;)

    BalasPadam
  9. rancak menari tu yg best tu. nik be tak rancak mana la..hehe

    BalasPadam
  10. 1 cpuv tu nnt hrapnya bykla.,.hihihi

    BalasPadam
  11. hrp yg tiggal satu tu byk la msyuknya ye mimie..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.