Contoh kad kahwin adik saya

Disebabkan saya diberi mandat untuk settle kan kad kahwin adik saya, maka saya bertungkus lumus lah untuk cari designer kad kahwin. Payah juga kan tapi nasib baik saya berkolaborasi dengan busu saya tentang design kad kahwin nih....Saya ber gambaran dan contoh, busu saya design ikut seperti yang saya beritahu. Deal thru fb messenger je....So, nih la hasil perbincangan kitorang dan telahpun dipersetujui oleh bakal pengantin. Fuh, lega...Settle satu part....

Lepas nih saya nak design peta lokasi perkahwinan pulak....Maaflah ye kalau saya lambat singgah rumah kawan kawan....Kakak pengantin dah mula congek ekor!!!

15 comments:

  1. cantik lah...
    mcm sijil nikah je.
    cume xde cop mohor je hehe

    BalasPadam
  2. bagus ada kakak pandai design gini hihi

    kunjung balas,salam kenal:)

    BalasPadam
  3. simple tp kalau ada combination warna lain okey sikit kot...sbb biru putih nie dh selalu sgt..

    BalasPadam
  4. wahh dah ala2 sijil nie .. cute ! ;)

    BalasPadam
  5. hehehe congek ekor....macam2 design kad kawin sekarang ni kan....simple but nice

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.