Isnin, 14 Januari 2013

Blog vs Bubble Guppies

Macam nih lah jadinya bila anak anak dan ummi berkongsi satu laptop.....Saya sibuk nak BW....Anak anak sibuk nak tengok Bubble Guppies...Tapi takpelah untuk pembelajaran diorang jugak kan.....



Terpaksalah saya minimise saiz blog dan video bubble guppies nih...Nanti tak bukak video nih menangis pulak...


21 ulasan:

  1. la boleh pula gitu..ha ah nanti menangis pula ye..

    tak pe ada rezeki nti ummi beli yg baru..

    BalasPadam
  2. Uikss..boleh pulak Mimi yer..bagus ank Mimi..kalo ank cheqkaq dh 10 x dh dia tutup bukak laptop tu..hihi..

    BalasPadam
  3. Mcm ni lh dh jd ibu..mengalah dgn ank2.

    BalasPadam
  4. terpaksa la berkorban kan mimir..hihihi..kang tak sng plk nk berblog.

    BalasPadam
  5. Ummi...sila bila laptop satu lagi ye... ^_^

    BalasPadam
  6. he..he.... emak borek anak dah tentulah rintik!!! ada ke peribahasa ni? hu..hu..

    BalasPadam
  7. Hehee, samala MJ selalu wat macam ni, syer dengan anak menakan :D

    BalasPadam
  8. hahaha...sabar jerlah..hehehe...done tabung

    BalasPadam
  9. wani pun kdg2 buat mcm tu share dgn qalief kak hehehe

    BalasPadam
  10. huhu..pernah lalui kak..berebut ngan adik..:)

    BalasPadam
  11. takpe dpt eratkan hubungan ibu ngan anak...

    BalasPadam
  12. takpe dpt eratkan hubungan ibu ngan anak...

    BalasPadam
  13. Hehehe..bagus idea ni..
    Saya selalu,ngalah je.kadang kalu tamau ngalah,saya kata jap eh..mama wat keje..haaha..padahal keje tak penting lgsg..

    BalasPadam
  14. Hehe.Berkongsi.Asal x terbantut nak BW okay je.Same2 dapat ape yg diingikan.Besh3. :)

    BalasPadam
  15. hehehe..lynn pn buat camni gak bila BW...xda la sunyi je bila BW...

    BalasPadam
  16. amboi...2 in 1 la kiranya yea. ummi dapat bw, anak dapat tgk video..hehe

    BalasPadam
  17. sharing is loving...hihihi..kongsi2x gan ank :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.