Rabu, 30 Januari 2013

Blog saya gemuk!!!

Hahaha...tadi saya pergi check berat blog saya lepas baca blog kak Fieda...Sebelum nih dah check....Tapi serius saya tak ingat....Sekali timbang berat blog saya nih ambik ko jah!!!Gemuk blog saya nih hah...

See...punyalah gemuk blog saya nih...Nampak aje ringkas dan tak banyak widget tapi beratnya bukan main lagi...

Rasanya saya perlu lakukan sesuatu supaya blog saya nih ringan...Macam nak tukar background blog tapi rasanya baru guna...Belum sampai setahun kan kan kan...

Nota kaki* Esok saya pergi Pusat Dakwah Paroi, Seremban ada program wacana Maulidur Rasul. Petangnya pulak check up Auni....Lepas dah selesai semua nanti, saya BW ye

12 ulasan:

  1. ye la mimie..obesiti dh ni...hihihi..mimie bagi dia mkn byk sgt ni..

    BalasPadam
  2. kalau nak bandingkan berat blog mimie dgn blog kak ina, lg berat blog kak ina, 262.14 tp loading time kak ina hanya 0.13 je.. tp kak ina pun xtau camne leh jd gitu.. sbb semuanya diuruskan oleh eca.. hehhe

    BalasPadam
  3. biasanya kite nampak simple tapi x sedar kadang2 background yg kita guna,widget kecik2 yg kita guna effect. mcam blog sy jugak. habisnya sy buang semua yang mcm complicated tu. Tinggal simple gitu je. tapi sy bukak blog akk ok je :)

    BalasPadam
  4. mkn banyak ni tu sbb gemuk. huhu.. eh ok jelah loading. laju je.

    BalasPadam
  5. saya buka blog mimie ok je. laju je loading nya

    BalasPadam
  6. ingt gemok npe..huhuhu..nk try jgk la :)

    BalasPadam
  7. OK jugak ni boleh cek.... kang dia cakap ngan tuan blog pun gemuk hihi

    BalasPadam
  8. Ros pun ada timbang.. nak wat entry esok.. hihi

    BalasPadam
  9. tak pernah check lagi. nanti nak cuba la...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.