Khamis, 31 Januari 2013

Berat OK, tinggi OK, BMI tak OK

Petang tadi bawak Auni chek up. Nasib baik tak kena marah sebab lupa nak bawak Auni check 3hb...Memang mak nenek saya nih....Lepas nih Auni check up 04.04.2013..Kena tulis dalam diari siap siap kalau tak confirm lupa lagi....

Alhamdulillah hasil check up hari nih memuaskan hati. Cuma satu je yang saya tak puas hati...BMI Auni turun sikit..


Benci betul perkataan susut tuh lah....Auni nih tinggi bukan main lagi mencanak canak naik..Berat naik suam suam kuku kambing..Mana taknya, makan banyak tapi tak dan nak jadi isi dah dia renyah bergerak sana sini. Aktif sangat sangat. Nasib baik, nurse cakap budak aktif tuh perkara biasa..No need to worry sangatlah..

14 ulasan:

  1. Anak saya pun hari tu berat turun tp nurse kata ok juga....sbb dia semakin aktif

    BalasPadam
  2. Anak saya pun hari tu berat turun tp nurse kata ok juga....sbb dia semakin aktif

    BalasPadam
  3. kanak-kanak xstabil lg kot BMI.huhu boleh x cmtu

    BalasPadam
  4. hrmmm...bebudak ni mmgkn..kdang2 buat kita risau klau prkmbangan tak ikut yg spatutnya...

    BalasPadam
  5. aah budak aktif mmg bdnnye haluss je.. hehe mcm ank buah mar.. aktif kemain, hehe tp ade gak sehatt bdn, aktif tetap aktif :D

    BalasPadam
  6. Lupa appointment ye..hehe. Bagusnya klinik tu siap kira BMI.. biasa budak2 saya amek berat je

    BalasPadam
  7. tak apa, yang penting Auni aktif kan kak :)

    BalasPadam
  8. yeahhhh kita selalu bermasalah bhg BMI kan dik ;)

    BalasPadam
  9. auni tgh nak grow up tu. mesti tinggi.

    BalasPadam
  10. occay... 4.4.2013 ek...noted...nanti saya tolong ingatkan kalau2 lupa... ^_^

    BalasPadam
  11. Budak tengah membesar memang aktif..takper..asal dia sihat..;)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.