Auni demam

Sorry sangat sangat sebab saya on off on blog nih. Auni demam. Dia nampak "something". Mak dah buat pun penawar untuk Auni. Mak cakap memang Auni nampak "something". Patutlah dia peluk saya pastu tunjuk tunjuk sambil cakap "Kut." @ Takut.



Dahi Auni kuning tuh sebab mak bubuh kunyit hidup yang disapu dengan kapur. Orang kat sini panggil "Tetemas"..Kalau kat tempat kawan kawan saya tak pastilah pulak kan...Sekarang nih pun kalau dia tidur kejap kejap dia bangun lepas tuh menangis....Sambil sambil tuh saya bagi dia makan Scotts jugak untuk ketahanan badan.

Hopefully Auni cepat sembuh. Risau saya dia demam time time sekarang. Incik hubby Sabtu baru balik. Sekarang nih memang musim demam kan...Adik adik sepupu saya empat orang sekaligus yang demam. Nih baru diorang kebah....

Nota kaki* Masih ada hutang dengan beberapa orang blogger entry cara saya lakukan untuk dapatkan CPUV...Sorry ye...Saya cuba buat secepat yang mungkin...

7 comments:

  1. semoga si comel ini cepat sembuh... aunty doakan ye... In Shaa Allah... Auni akan sembuh dan dapat main serta ceria seperti biasa...

    BalasPadam
  2. siannya auni..cepat sembuh ye sayang.. budak2 mmng lmah smngat skit kak..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.