Alhamdulillah rezeki lagi (^_^)

Assalamualaikum...

Sorry ye hari nih saya lambat BW rumah kawan kawan sebab pagi nih kat office saya ada buat fitik....Baru kejap nih selesai. Lepas nih busy nak buat laporan tahunan pulak....

Alhamdulillah, Pagi tadi check akaun Nuffnang, ada CPUV/BE baru yang saya terima....Syukur alhamdulillah....


CPUV/BE yang sedang menari nari kat blog saya sekarang ialah Nilai Uni - A Day in Life...

Hari nih tak nampak pun iklan tuh kat blog saya....Semalam saya nampak jugaklah iklan tuh tapi tak terfikir pun dapat CPUV/BE iklan Uiversiti Nilai...

Syukur, murah rezeki anak anak saya. Tambah lagi duit tabung diorang...

Nota kaki* CPUV/BE ke-2 tahun 2013

35 comments:

  1. tahniah kak, rezeki lagi, moga sentisa dimurhkan rezeki

    BalasPadam
  2. waaa..bestnya kak..syukur alhamdulillah.. :)

    BalasPadam
  3. Salam mimie, fitik tu apa benda eh eh ? koh koh....wah banyaknya iklan2 melekat kat blog dia..tahniah

    BalasPadam
  4. Macam mane eh nak dapat be lagi..nieza baru dpt satu..kena ulang benda yg same ke?

    BalasPadam
  5. Beshnye.Melimpah rezeki anak2 ummi. :)

    BalasPadam
  6. BE BE BE owh BE..sudi laa dtg ke blog cheqkaq wahai BE..hehe

    BalasPadam
  7. akak xnmpk lagi iklan tu.. nanti nampak kak ina klik yer.. :-)

    BalasPadam
  8. Cepat betul dpt be kedua...nieza lom dpt lg tahun ni

    BalasPadam
  9. bestnyeee ...tak pernah merasa lg huhu

    BalasPadam
  10. wahhh BE tahun baru lah heheee :D
    tahniah kak mi :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.