Sabtu, 12 Januari 2013

Aktiviti riadah BAKA : Badminton

Nih cerita semalam...Pagi semalam kerja macam biasa. Petangnya pulak office saya ada aktiviti riadah di Kompleks Sukan di Seremban 2. Actually, banyak aktiviti aktiviti baru yang diwujudkan tahun nih...

Sekian lama tak main badminton, akhirnya dapat jugak lepas gian. Tapi saya dah tak boleh main seaktif dulu atas sebab kecederaan pada lutut saya....Sedih lak ai...Tapi bila dah start main, tak dapek der saya nak cover cover. Kadang kadang saya terlompat jugak sebab nak sambut shuttle tapi melompat guna sebelah kaki ajelah. Lagi sebelah kaki saya angkat. Takut terkeluar lagi dari landasan...huhuhu....




Antara beberapa gambar yang sempat saya snap. Ada beberapa gambar lagi dalam iPad officemate saya. Isnin nanti baru nak mintak gambar gambar tuh kat dia. Nanti saya update kemudian ye...

Nota kaki* Gara gara dah lama tak badminton, habis bisa bisa tangan saya....

11 ulasan:

  1. best nmen badminton..huhuhu,..xsabo plak nk bersalin..

    BalasPadam
  2. badminton adalah sukan peberet saya..hoho~

    BalasPadam
  3. riadah yg sehat ni..kak juga berbadminton

    BalasPadam
  4. Memang sekali sekala tak main sengal 1 badan :D

    BalasPadam
  5. Ceqgu selalu gak main badminton. Ni ler satu2nya sukan yg cikgu minat dan tau main hihi

    BalasPadam
  6. dulu kak intan gila jap main badminton..syok kan

    BalasPadam
  7. sy pun plg suka main badminton.tp rasa cm da lame sesangat la x main.hehe

    hehe.bgsnye wat riadah gni kan

    BalasPadam
  8. bagus ni bersukan...

    biasalah, lama xmain mmg jd gitu kan...

    BalasPadam
  9. boleh kurus kalau macam ni. hehehe...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.