Rabu, 12 Disember 2012

Wordless Wednesday #13 - Nak kaler pink jugak (^_^)

 Gadjet impian ---> nak pink jugak

20 ulasan:

  1. cantik...kita pernah tanya & hampir nak beli hanset ni...tapi rasanya tak de Original, yang ada AP set je...tak tau la betul ke tak kedai hanset tu yang cakap

    BalasPadam
  2. waa..comel je..rasa macam nak jugak...huhu

    BalasPadam
  3. mmg cantik la kaler pink.tapi nik lagi suka kalau kaler putih..hehe

    BalasPadam
  4. samsung galxy note kan kan! semalam ja duk kodek2 samsung ni..kawan akak punya..syok betoi!

    BalasPadam
  5. pompuan dan pink kan tak leh dipisahkan...

    BalasPadam
  6. saya pun nak kaler pink..budget thn depan..tak sabar rasanya

    BalasPadam
  7. wah...angan2x bersungguh ni...mesti berusaha ni kak mimie :)

    BalasPadam
  8. suka pilih kaler yang tak pernah guna lagi. hehehe... husben kalau belikan baru pun akan pastikan cari kaler yg akak tak ada kecuali kalau kaler tu je ada.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.