Isnin, 31 Disember 2012

Tunetalk simkad dalam tangan

Alhamdulillah, Sabtu lepas saya terima courier...Saya pelik jugaklah kan courier apa ye....Bila tengok daripada TuneTalk baru saya tahu simkad yang saya apply dah dapat..



Sorrylah gambar gelap lah...Snap guna handphone Champ jer pun....Lepas dah simkad nih, saya kena simpan kad nih elok elok sebab kat belakang kat nih ada nombor polisi insurans 100k untuk pengguna TuneTalk..Percuma aje tapi ada syaratnya. Kena makesure nombor nih sentiasa aktif dan minimum kena topup RM 30.00...Lepas tuh kena masukkan nombor i/c kat website TuneTalk...Saya masih lagi nak godek godek web TuneTalk nih..Nak kena explore betul betul...

17 ulasan:

  1. Oh... macam kena google juga kakak nak juga tahu ni Mimie

    BalasPadam
  2. Mcm menarik jerk...tp utk pengguna blackberry jer ke? Cer citer... :D

    BalasPadam
  3. cerita la keistimewaannya kak..teringin jugak nak tau,..:)

    BalasPadam
  4. agak menarik insurans yg dotawarkan..mudah2an mimie dapat..insha Allah :)

    BalasPadam
  5. tune talk ..emm.. ape yg yg bgusnyer guna nie..

    BalasPadam
  6. slmt meng explore..dya dhlama gne tunetalk..hihi

    BalasPadam
  7. Insurance smpai 100k tu...byknyer...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.