Rabu, 19 Disember 2012

Terima kasih sebab glamour kan saya...(^_____^)

Hahaha...Saya punya gigih balas jejak kawan kawan nih hah sebab masa begitu jealous dengan saya...Masa tengah balas jejak kawan kawan saya ada baca entry pasal blog picisan saya nih di review oleh Kak Intan Berlian...Bukan kak ina IntanBerlian tau...Nama glamour diorang dalam arena blog nih sama tapi tak serupa tau....Terima kasih kak sebab sudi review blog saya....


Kawan kawan yang belum kenal kak Intan Berlian nih boleh terjah blog dia ye...Yang dah kenal jangan lupa singgah...



31 ulasan:

  1. hahha.. seblm ni pun awk mmg dah glemer kan? ada baca entri kak intan ni tadi... slm ukhwah.. :)

    BalasPadam
  2. Sebuah penghargaan dari teman sesama blogger ni Mimie.

    BalasPadam
  3. seronokkan klau ade ramai kawan di alam maya ni :)

    BalasPadam
  4. hihiii nama glamour kebetulan sama... :)

    BalasPadam
  5. bestnya bila ada kawan2 yg buat review ttg blog kita kan..:)

    BalasPadam
  6. sebab bace blog kak intan, membawa cheqkaq smpai ke sini..slam perkenalan yer..:)

    BalasPadam
  7. Hi hi hi..x pasal pasal jadi glamer sekejap ye...

    BalasPadam
  8. Hi hi hi..x pasal pasal jadi glamer sekejap ye...

    BalasPadam
  9. waaahh, glamer akk mimie kita pasni..hehe

    BalasPadam
  10. Hai mimie ohsem ..hari ni kak intan gumbira..sebab sebab bos x mai..maka rajin sungguh kak intan hari ini kodek2 blog kawan2…sama2.(tersipu2 malu2 tapir.) hehehehe

    BalasPadam
  11. dh baca dh review td kat blog ka intan..hehehe

    BalasPadam
  12. akk mula2 conpius ingan ina intan berlian rupanya kak intan satu lagi..akkpun baru kenal blog dia harus terjah selalu=)

    BalasPadam
  13. wah2 ... tuan dia dan tuan review sama2 glammor tuu !

    BalasPadam
  14. dah baca dah tadi..wah bertuah diriview gitu

    BalasPadam
  15. best la ade yg review blog kita kan :)

    BalasPadam
  16. wahhh patutlah nampak blink blink like starsss.. glemers gitu hikhikhik.. congrats!!

    BalasPadam
  17. ada dua intan berlian di alam maya ni ye.

    BalasPadam
  18. tahniah direview.... bukan senang nak dapat peluang direview tau..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.