Selasa, 18 Disember 2012

Shopping buku pulak!!!

Tadi sempat saya keluar kejap dengan officemate nak ambik ic baru. dah settle urusan tuh, saya pergi Giant sekejap singgah MPH....Nak beli buku lah apalagi...Nih buku yang sempat saya grab...


Hajat hati nak beli novel tapi bila nampak buku buku terus tak jadi beli novel.....Nanti dak khatam saya share dengan kawan kawan ye...

24 ulasan:

  1. bestnya dapat shopping buku, nanti buat review ye kak :D

    BalasPadam
  2. samalah ngan js suka beli buku kadang2 tak abis baca..buku baca js...hihi

    BalasPadam
  3. kalo shida idak lerr nak bace huhuh^^ cepat mngntuk baca lama2 nih haihh..kak ritu tnya shida pasal mini calendar tu eh..shida tempah kat mmber 100kpg RM38 free postage siap bagi extra kad tu dalam 30++ cmtu kalo nak saya rekeman kan :)

    BalasPadam
  4. Jgn lupa share tips dari buku2 ni bila dah khatam nanti :)

    BalasPadam
  5. ok.nnt dah abis boleh share. mcm menarik jea dua2 buku ni :)

    BalasPadam
  6. selamat malam mimi! hehe..sowi akak baru nak bw..wah syoknya beli buku..

    BalasPadam
  7. perkataan RICH yang besat gedabak tu yang menarik minat untuk memegang buku tersebut :)

    BalasPadam
  8. falsya kalau masuk bookstore mesti carik novel..hehehe

    BalasPadam
  9. skrg ayut pon xbli novel..bli buku motivasi je byk..huhuu

    BalasPadam
  10. menarik je buku tu.. nak pi cari gaklaa... ada contoh aktiviti tak kat dalam tu?

    BalasPadam
  11. bagus kak buku2 ilmiah mcm ni...boleh kembangkan minda n pengetahuan

    BalasPadam
  12. Berhasrat nak beli jugak nanti...leh bawa pi jenjalan.ada masa leh baca.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.