Isnin, 17 Disember 2012

Sharnaaz bergaduh dengan Shila Amzah di Twitter

Saya pun tak pasti kebenaran nih. Saya baca berita nih pun kat satu blog nih...Saya ada tempek berita hangat nih....Blog nih pun dapat sumber dari Rotikaya.com..

Kami tidak pasti berapa ramai antara anda perasan, namun Shila Amzah ada katakan sesuatu pada minit ke 145 Anugerah Planet Muzik 2012 yang berlangsung hujung minggu lalu.

“Saya lupa nak cakap terima kasih pada cinta hati saya — dia merajuk sebab saya nyanyi dengan Taufik Batisah tadi sebenarnya — saya tak tahu mana dia pergi,” ujar Shila Amzah.

Kenyataan itu di’buat sebelum beliau menyampaikan anugerah Lagu Terbaik & kami ingatkan Shila Amzah sekadar bergurau sehinggalah terbaca respons Sharnaaz Ahmad di Twitter.

Seorang peminat di forum Cari melampirkan screenshot tulisan Sharnaaz Ahmad yang tidak berpuashati dengan Taufik Batisah dan kemungkinan juga terhadap Shila Amzah.



Ada dua kemungkinan dalam kes lepas geram Sharnaaz Ahmad kali ini —  sama ada beliau memang cemburu dengan Taufik Batisah atau kurang senang dengan gurauan Shila Amzah.

Namun, Sharnaaz Ahmad telah pun memadam tulisan tersebut dan mendakwa seseorang telah menceroboh akaun Twitter beliau pada pagi semalam — sekitar 6.30 pagi. Hmm.

Sumber: Rotikaya.com

Apa apa ajelah kan...Adat orang bercinta macam tuhlah...Mesti ada cemburu tapi jangan terlalu sangat sudahlah...Takut binasa nanti..Walau apa pun saya tetap minat dua diua nih...Pelakon dan penyanyi yang ada bakat besar...


22 ulasan:

  1. alamak..susah nya cemburu smpai mcm ni..klau betul la apa yng sharnaz ni kata, erk, hti2 & sbar la ye.. sebab orng kata dia jnis pns bran..takut la dpt psngn gitu.. minta dijauhkan la dari sy..

    *kak, sy dah click semua yng ada disini ye.. [en.nuff]

    BalasPadam
  2. Masa bercinta ni macam2 dugaan..
    Moga hubungan mereka berkekalan

    BalasPadam
  3. sebelum ni love2 bukan main, tak kan bergaduh kot (",)

    BalasPadam
  4. sebelum ni love2 bukan main, tak kan bergaduh kot (",)

    BalasPadam
  5. ish...tak berkenan sungguh bahasa cenggitu

    BalasPadam
  6. apa daa....asal gaduh lepas geram kat twiiter..nyampah..

    BalasPadam
  7. zaman skarang. tulis kat twitter jea yea. mcm2 ..hehe

    BalasPadam
  8. kalau jenis panas baran ni payah jugak, sket2 nak melenting...takuuuut lah

    BalasPadam
  9. kang kalau terlebih. lain dah bunyi nyer yer. hihi

    BalasPadam
  10. masalahnya perang kat twitter. kalau jeles ke marah sekalipun sms je la. tak payah guna twitter. adehhh... ssh ada laman social ni.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.