Jumaat, 21 Disember 2012

Selamat Hari lahir Wanie

Saya dapat tahu birthfay Wanie pun bila terjah beberapa blog yang wish happy birthday, so saya dengan rasa rendah dirinya nak wish birthday untuk adik saya nih...


Semoga Wanie diberkati ALLAH S.W.T dan dimurahkan selalu...Diharapkan Wanie sentiasa gembira dan bahagia di samping suami dan anak yang disayangi. Semoga hubungan yang terjalin kekal hingga ke syurga...

So, kawan kawan jom terjah blog Wanie wish birthday kat dia....

10 ulasan:

  1. dh jengah tmpt kak waniey td...hihihi..happy birthday kak waniey :)

    BalasPadam
  2. nak wish happy bday gak. kalau dapat cupcakes kat atas ni mmg best la

    BalasPadam
  3. tima kasih kak mimi..wah terharu rasa org buat entry wish besday hehe..sayang kak mimi, aina n auni ketat2..nah wani bagi ♥♥♥♥♥♥ kat kak mimi, aina n auni :-)

    rasa nak geget2 jer skrin lappy ni nengok cupcake comel tu hehe

    BalasPadam
  4. Sedapnye cupckae nih... Tetiba cam tringin..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.