Rabu, 26 Disember 2012

Permission Denied


Asal nak blogwalking (BW) aje mesti ado lak ai masalah timbul...Apo pun tak boleh...Kepada blogger rawkkstylo.blogspot.com maaf akak tak dapat nak balas jejak kaki awak sebab permission denied...Kesian akak dik...maybe ada sebab akak tak boleh nak go thru blog awak tuh....Apa apa pun akak tetap singgah blog awak bila blog awak dah ok ye adik Nurul Atiqah...

21 ulasan:

  1. kekadang bila permission denied boleh membuat mood terbantut nak bw . .

    BalasPadam
  2. hmm takpe mungkin new blogger, moga si dia tahu ttg access denied ini dan perbaikinya

    BalasPadam
  3. alahai... dia privatekan blog dia lah tu. hilang mood nak bw kan.

    BalasPadam
  4. Mungkin blog tu telah diprivate kan ke?
    Tunggu tuan blog muncul bg penjelasan :D

    BalasPadam
  5. dia private kan blog dia tu. so sapa2 pun mmg takkan dapat masuk.

    BalasPadam
  6. pernah kena juga camni..ntah apa kes ada sorang bdak ni block sy..dia yng follow dulu, then dia block..hebat..

    BalasPadam
  7. sementara waktu je kot. renovate blog :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.