Selasa, 4 Disember 2012

PENGUMUMAN!!! Pemenang teka harga

Assalamualaikum.....


Seperti yang dijanjikan pada entry last saya semalam, saya nak umumkan pemenang bagi teka harga yang saya buat sebelum nih...

Sebelum tuh saya mintak maaf sebab lambat umumkan nama pemenang. Macam yang kawan kawan tahu minggu lepas saya berkursus. So, memang tak dan nak umumkan pemenang. So, hari nih saya ambik kesempatan yang ada untuk umumkan nama pemenang yang bertuah.

Ada jugak yang teka sipi sipi aje...Ada jugak yang teka jauh beza. Tapi ada jugak yang jawab tepat tau....Alhamdulillah pemenang teka harga nih dah ada di tangan saya. Jumlah harga hadiah hadiah yang saya beli tuh ialah RM 189.00...

Dengan rasa bangga dan sukacitanya saya umumkan................*drum roll please*

PEMENANGNYA IALAH :

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Scroll bawah lagi
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Hehehehe....Scroll lagi
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
TADAAA!!!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
TADAAA TADAAA TADAAA!!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Tahniah kepada Haryati Ismail Dan Mazliza Abd Razak......Pemenang2 bertuah nih kena serah diri pada saya tau selewat-lewatnya pukul 5.00 petang nih...Nanti bagi details (nama,alamat,no.phone) ke email saya nih ---> mimiazirah84@gmail.com. Haryati tak payah bagi ye details dah ada kat saya tau....

24 ulasan:

  1. tahniah kakak!


    wahh ada teka2 lagi.. terlepas la jijah ni..huhuhu

    BalasPadam
  2. Wah..tahniah ye..jenuh nak scroll tau..hehehee

    BalasPadam
  3. terima kasih..
    betui jugak harga yang saya teka, hee...hee..

    BalasPadam
  4. hamboii, salah jawab, tuah tak bepihak dgn saya hari nih. haha

    BalasPadam
  5. wahhh tahniah kepada pemenang!! emm boleh jadi ahli nujum ni hehehe

    BalasPadam
  6. tahniah! menang dah...tekaan mengena gitu :)

    BalasPadam
  7. tahniah buat yang menang.. len kali buat laa lagi ekk..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.