Khamis, 20 Disember 2012

Otromen bertukar!!!!

Nih bukan kisah otromen betul betul atau segala adik beradik sepupu sepapat otromen ye...Maksud saya bertukar tuh ialah :


TADAAAA!!!!


Nampak tak kat atas sebelah kiri yang saya dah highlight dengan kotak pink tuh...hehehe...Domain saya yang dulu http://coratcoretpinkummi.blogspot.com dah bertukar ke http://www.mimiepinkummi.my.

Mula mula pening sikit nak tukar domain nih sebab saya tengah busy so, otak tak boleh nak fikir dengan waras. Bila saya tarik nafas perlahan lahan dan cuba rileks dan belajar betul betul baru saya faham...Dan...Yeayyyy!!!! Domain saya dah bertukar ke dot my.

Alhamdullillah segalanya dipermudahkan..yang penting blog saya dah secured tau..Kawan kawan jangan risau blog saya masih boleh diterjah macam biasa. Followers tak hilang tau. Iklan nuffnang pun steady jer kan...

Apa apa pun TERIMA KASIH kepada blogger COKLATEYES.MY

Nota kaki* Mood Happy

22 ulasan:

  1. Huhu bestnya ada domain sndiri.. camno nak dptkan ye?

    BalasPadam
  2. saya dah cuba buat... tapi utk step ke dua sampai la ni lum dapat email lagi

    BalasPadam
  3. nak buat tapi malas lah , nak kena bayar lepas setahun hai

    BalasPadam
  4. akhirnyeee...dulu2 sy tak faham...camne nak dapat www tuu..namapk mahai sikit...

    BalasPadam
  5. wahhh dalink saya sorang nih dah ada domain cendiri..tahniah...huu

    BalasPadam
  6. tahniah :) hana teringin gak sebenarnya. tapi renyah.hehe

    BalasPadam
  7. ingtkan apa la yg bertukar tadi hehehe...

    BalasPadam
  8. wah, bestnya... tahniah... jaa mls nk bt sb jaa x rajin sgt update blog...hehe

    BalasPadam
  9. My brother ѕuggesteԁ I mіght like thіs
    web site. Не ωas totally right.

    This post actually maԁе mу day.
    You cann't imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

    Also visit my site - payday loans

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.