Ahad, 23 Disember 2012

Nak try simkad free Tune Talk pulak

Hehehe...Tadi saya BW kat blog Emma Abduh...Ada pasal entry beliau tentang simkad Tune Talk free...So, saya pun gatal tangan daftar jugak...Macam best jer kan...So, pendaftaran untuk free simkad nih senang aje...Sekejap aje dah berjaya...Takde masalah pun....


Bukti saya dah daftar untuk dapatkan simkad free nih....Ada beberapa details saya padamkan....Rahsia walaupun bukan rahsia lagi...hahahaha....

Bawah nih pulak bukti email yang saya dapat....

Tengok tuh...Pihak Tune Talk maklumkan tempoh penghantaran ialah 7 hari bekerja...Hehehe...Tak sabar!Tak sabar!Tak sabar!

Nota kaki* Simkad nih untuk tab saya....

19 ulasan:

  1. ade yg special tetang free tune talk ni.. selain free??

    saje tanye.. hehe..

    BalasPadam
  2. kat Uk pun saya selalu order free sim online... mcm2 pilihan yang ada, so dari situ boleh pilih mana yang paling jimat :)

    BalasPadam
  3. bestnya! free aje tu... tapi k.izan takde tab pun :(

    BalasPadam
  4. dah sampai kat rumah haritu , hehe
    bolehlah tahan
    tp kalau share topup kita kena 50sen penerima pun kene charge 50sen

    BalasPadam
  5. selepas ni guna sim kad baru la yer (",)
    ok ke?

    BalasPadam
  6. kalu booking tiket , hotel under air asia mudah la kot kan mimie

    BalasPadam
  7. dya mmg pakai tune talk..hihi.. internet 50mb cuma 88sen

    BalasPadam
  8. aduhh akak cukup x pandai bab2 nie huhuh

    BalasPadam
  9. wah.. macam best2.. nanti dah sampai n akak guna gitau la apa yg best lagi..heee

    BalasPadam
  10. bertukar ke kak mimie..nnt cite ea..best ke tak :)

    BalasPadam
  11. nanti review la..camner bila gunakan simkad ni..ok ke tak

    BalasPadam
  12. nanti review la..camner bila gunakan simkad ni..ok ke tak

    BalasPadam
  13. nnt bagitau elok ker tak tune talk ni sebab tak pernah guna

    BalasPadam
  14. MV dah pakai dh ni..siap minta utk adik2 lagi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.