Isnin, 17 Disember 2012

Nak mintak tolong lagi boleh?hehehe

Nak tanya kawan kawan yang kot kot kenal blogger bernama INTAN AKMA.....Dia tak buat salah apa apa pun cuma saya nak tahu url blog beliau nih hah...

Payah benar nak jejak rumah dia sebab takde url blog disediakan...

Sodih lak ai den nih hah, kawan kawan duk terjah rumah den tinggalkan komen tapi den tak dapek buek macam tuhla....

Mintak tolong sangat sangat ye....

Lepas nih saya nak buat segmen la.....Segmen bloglist utk blog saya nih hah...Senang sikit.....Jap2 saya buat ye....Kena fikir syarat2 dulu...hahaha.....

Nota kaki* Kot kot la INTAN AKMA ada baca entry saya nih tinggalkan url blog ye..Saya nak datang rumah nak ketuk pintu nih sambil bagi salam....

33 ulasan:

  1. Eii...jiran sepagar kita tu. Maafkanlah dia. Dia baru masuk blogging world. Bagus juga ada publisiti macam nie...hehehehehe.

    Anyway, url dia :
    http://sweetmamaintan.blogspot.com


    Selamat berkawan mesra....


    BalasPadam
  2. susah jugak ye kdg2 nak mbalas jejak kwn2 kalau jadi camni.... takpe manatau pas kuar entry ni dia terbaca ke...

    BalasPadam
  3. hehe rajinnye siap mention nama lagi... kalau dpt url dia bgthu skli boleh kita terjah sama2 hehe

    BalasPadam
  4. Uh..uh..adekah aku yg menjadi mangsa keadaan disini?hehe..sorrylah..setting tak betul..saya budak baru blajar..tak pasal2 glamor disitu...

    BalasPadam
  5. susah kan nak bls kalu dorg xtnggl jejak hehe

    BalasPadam
  6. Eh..eh..lupa lagi ...jemput lah..sweetmamaintan.blogspot.com

    BalasPadam
  7. ini kot org nye ;

    http://sweetmamaintan.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. hehehhe..saya tak tau..xdapek nak nolong..ekekekke

    BalasPadam
  9. ha, dah tau url, leh arr pi umah dia jap... hehe

    BalasPadam
  10. hehe..dah settle masalahnya ye, ada rakan baru rupanya..

    BalasPadam
  11. Mcm blog akk lah mimie..adagk xdpt detect url

    BalasPadam
  12. hhee biasa kat setting tu mereka tak masukkan url blog..tu yg susah nak jejak balik

    BalasPadam
  13. kadang kadang memang susah nak jejak kawan kawan blog kalau lupa letak url dirang kan ummi :)

    BalasPadam
  14. kadang kadang memang susah nak jejak kawan kawan blog kalau lupa letak url dirang kan ummi :)

    BalasPadam
  15. susah gak kalu yg xder url ni nk terjah blk pn xtau

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  17. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  18. When I oгiginally left a сomment I sеem to have сlicked on thе -Notіfy
    me when neω commentѕ are adԁed- checκbοx
    and from now on evегy time а comment is аddеd I
    гесieve fоur emails with the
    same comment. Iѕ therе a meаns you can remove
    me from that serviсe? Many thanks!



    My hоmeρagе payday loans

    BalasPadam
  19. I am гegulаr reаder, hоw аre you еνеrybody?
    Thiѕ ρаragraρh posted at thiѕ websitе iѕ genuіnely fastiԁiouѕ.


    Also visit my blog yaz lawsuit

    BalasPadam
  20. Whеn sοme οne searches fоr his
    essentiаl thing, therefore he/she wantѕ to bе аvailable that in detail,
    thus that thіng iѕ mаintаіnеԁ oνer here.


    Alѕo visit my site :: lloyd irvin

    BalasPadam
  21. I have to thank you fοr the еfforts you've put in penning this site. I am hoping to see the same high-grade blog posts by you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now ;)

    Feel free to surf to my page - Cost Of Yaz

    BalasPadam
  22. I read this piece of writing fully about the difference of
    latest and previous technologies, it's amazing article.

    Here is my webpage :: prefab house

    BalasPadam
  23. Ouг custοmers іnclude mоre than 700 leading
    financiаl institutions, professiοnal service firms,
    consulting, law and aсcounting firms and
    other corρоrations throughоut the wоrld.

    Therе is аmρle sunshinе
    and the powегful panels can charge the bаtterieѕ
    even on clοuԁy days. Τhe Solar Panеl Systems in addition to the conventiοnal hеating procеduгe communicаte to warmth the sρeciаl ԁomestic hot H2O.


    Аlso visit my webpаge solar energy

    BalasPadam
  24. The only breast implants 900cc problem I had with the surgery.

    If one of them. I stand there for a while.

    Here is my weblog Beforeandafterbreastimplants.info

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.