Jumaat, 21 Disember 2012

Mini library impian

Assalamualaikum....

Sebelum nih saya janji nak update entry pasal mini libaray impian saya kan...Saya puas jugak google mini library yang saya nak tapi tak jumpa. Sekali ternampak dua gambar mini library nih, okeylah...Cuma saya nak adjust sikit sikit aje nanti...Boleh?


Hohoho....Yang nih paling i loikeeeeeeeeeeeee....Kombinasi yang sangat cantik kan kan..Tapi nak ke laki daku tuh sofa kaler pink...huhuhu....


Haa....Yang nih simple aje kan....Kalau tak dapat buat macam yang 1st tuh saya pilih yang nih la tapi saya ada ubah sikit sikit kot....Tapi kalau boleh nak jugak mini library macam gambar no 1 tuh....

11 ulasan:

  1. mimie..kalau mimie ada perpustakaan n kan, kak intan nak apply la keja..nak jadi pengawas perpustakaan..bolehhhhh dakkk???hehe

    BalasPadam
  2. wah mv keja library..kalau akak nak buat library mini nnt gtau..mana tahu dpt tlg

    BalasPadam
  3. KAt rumah akak ada satu sudut yang diletakkan almari kayu yang akak susun dengan buku2 yg pelbagai...Itulah mini library akak...hehe

    BalasPadam
  4. hari2 cheqkaq nak g bace buku kat umah mimie..kehkehkeh..cantik2..cheqkaq sokong 150% kalo mimie nak buat..sokong pakai mulut jerla..hihi..

    BalasPadam
  5. Gambar pertama tu cantik..
    Mesti tenang je kalau membaca kat situ..:)

    BalasPadam
  6. suka yg pink tu...comelnyer...kalu la boleh wat mcm tu best xhengat la hikss

    BalasPadam
  7. cantiknya yg pic no.1 tu...kalu dpt librry cmtu, mmg mlepak kt situ je la...hehe

    BalasPadam
  8. alahai..klo y 1st tu..rsa nk baca buku sokmo la..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.