Rabu, 19 Disember 2012

Meja ku semak....


Assalamualaikum…

Sorry agak lambat update entry hari nih sebab saya busy..hehehe….Nak nak di tambah dengan line internet yang problem kejap okey kejap tak okey bikin spoil mood saya jak…hehehe…..

Entry nih pun saya taip siap siap kat word lepas tuh kopi pasta aje kat blogger. Habis cerita…..Senang kerja saya kan…



Bukti menunjukkan kesibukan saya hari nih..Nak settlekan claim penceramah…Serabut kepala otak saya nih tengok meja macam nih. Nasib baik saya okey jak tak stress pun…hehehe….

Nota kaki* maaf tak dapat nak lawat rumah kawan kawan. Nanti line okey saya terjah okey..

23 ulasan:

  1. nasib js dh hampir selesai tugas utk akhir thn..insyaallah brcuti pjg trus thn baru...hihi..

    selamat bertugas awak...

    BalasPadam
  2. meja ayut pon penuh..huhuhu..tghari rehat bru jejalan...

    BalasPadam
  3. sama la dgn kita kak..kje akaun dah berlambak ni..lg2 dh nak tutup akaun..terkejar2 sana sini..

    BalasPadam
  4. alahai sama dgn meja sy nie, paper work bersepah dgn file lagi

    BalasPadam
  5. meja kite pun tgh berselerak ngan kertas2..;)

    BalasPadam
  6. owh..kita seropa kita seropa..dua kali ulang lagi..hahah

    BalasPadam
  7. hujung2 tahun ni mmg semua org pun busy, eija pun sama akhir thn ni bz nak siapkan senarai semak untuk skop pengauditan next year..

    BalasPadam
  8. ni baru btol2 bz. bukan buat2 bz. so bagus la.

    cuma jgn stress ok :)

    BalasPadam
  9. relaxxx kak jgn stress sgt xelok tok kshtan hehee :D

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.