Jumaat, 21 Disember 2012

Mata saya ketumbit?

Saya mintak maaf sebab agak lambat terjah dan balas jejak kawan kawan. Banyak benda saya kena buat....ditambah lagi dengan mata yang kena ketumbit nih memang menyemakkan mata saya nih...Hari nih kerja saya mendownload lagu ajelah....


Mata saya kena ketumbit tuh sebelah kanan bahagian bawah....Bila kawan kawan cakap saya mengendap orang ke? Saya jawab "A'ah...Nak menghendap laki tak dapat, saya menghendap orang" hahaha...Kurang ajar jawapan saya nih...

Nota kaki* Hari nih kerja mendownload lagu ajelah....Minggu depan nak sambung download lagu lagu Datuk Siti...

28 ulasan:

  1. alahai..sakit tu..take care ya.. semoga cepat sembuh..

    BalasPadam
  2. mimie..mata jadi tumbit eh..ciannya..rajin donlod...hehehe...

    BalasPadam
  3. sungguh nakal jawapan itu..tak mo tak mo. hehe..

    BalasPadam
  4. alahai kesiannya kak..mesti tak selesa nak tengok2 benda2 sekeliling kan..

    BalasPadam
  5. Oooo...suka ngintai org rupanye....hehehe
    Dload lagu pe tu? Share2 la...bole? Hehehe..

    BalasPadam
  6. alahai..cian nye..mg cepat sembuh..ade org ckp klu ketumbit ni sapu ngan bawang putih..

    BalasPadam
  7. Kalau zmn kecik kecik dulu klw ketumbit mak akan ikat benang hitam kat jari hantu.

    BalasPadam
  8. la sian akak...tenyeh dgn bawang putih kak org kata klu mata ketumbit ni...tp kalu wani utk bahagian bawah mata jer k wani cucuk sikit dgn jarum bg keluar dia punya nanah...

    BalasPadam
  9. Rawatan ketumbit ni orang tua cakap

    Kain batik yang kita pakai tu, amik bahagian hujung kain, lalu dekat bahagian ketumbit tu..
    Myra pernah try masa ketumbit baru nak muncul, memang hilang.. Tak tau lah kebetulan @apa kan :)

    BalasPadam
  10. Mimie....x moo..xmo nakal2 yer dik........igt en abammm tersayammm..

    BalasPadam
  11. alolo...sian sis..xpa la..bnyak2 kan brehat sja k.. :)

    BalasPadam
  12. takmau mata ketumbittttttttttttt,tak selesa tahu

    BalasPadam
  13. letak ubat...nnt cpt sembuh...takut berjangkit kat aina auni lak cian depa

    BalasPadam
  14. Kikiki alasan bukan main. Semoga cpt sembuh ye

    BalasPadam
  15. alahai...sian nya kat akak...hari tu kna diarrhea...

    BalasPadam
  16. he..he....
    tula kenapa orang tua2 selalau kata mengendapp orang kalau mata ketumbit

    BalasPadam
  17. hmmm dulu kecik2 ada jugak kene ketumbit ni ummi, wahh bestnya download lagu, jagu jacquline victor yg baru tu pun best ;)

    BalasPadam
  18. amboii jawapan tu kak..hehe..dah ok ke belum ni?cepat sembuh ye mata tu (:

    BalasPadam
  19. ADOI...NGERI TENGOK GMBR TU..SEMOGA CEPAT SEMBUH YER

    BalasPadam
  20. tenyeh dengan bawang putih ye kak. semoga cepat sembuh :)

    BalasPadam
  21. kalau mata kena ketumbit mmg tak selesa dibuatnya. k.izan dulu2 masa sekolah menengah selalu je kena... hmmm...

    BalasPadam
  22. pernah kna masa sek rendah dulu..lps tu mmg x pnh kena lg dah

    BalasPadam
  23. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  24. Ιt's really very difficult in this active life to listen news on TV, thus I simply use internet for that reason, and take the hottest news.

    Feel free to visit my web-site ... payday loans

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.