Jumaat, 14 Disember 2012

Julia Perez masuk Malaysia tanpa permit

Kecoh sebelum nih Julia Perez kutuk mutu drama Malaysia....Akibatnya Zed Zaidi dikatakan panas hati dengan kata kata Julia Perez. Kemudian, Zed Zaidi cuba membuktikan yang Julia Perez masuk ke Malaysia tanpa permit. Ternyata pembongkaran Zed Zaidi mengejutkan Malaysia...




Sabar ajelah....Bak kata pepatah, Sarang Tebuan Jangan Dijolok.....huhuhu

24 ulasan:

  1. Kan dah kena buku dengan ruas..makna kata sama macam pendatang haram la….artis x artis , undang2 tetap undang..jangan lepas ni mengamuk baling najis di kedutaan lagi sudahlah…perbuatan menunjukkan akhlak…akhlak yang cantik datang dari dalam hati dan keimanan…(tetiba ja .) hehee

    BalasPadam
  2. Sebab mulut Jupe x bleh cari makan kat Mesia..tu la ....cari pasai lg..

    BalasPadam
  3. Julia perez tu sape??

    #nampak sgt nieza ni tak ikut perkembangan artis..hehe

    BalasPadam
  4. bukan lawa pun dia tu..tak tengok drama lkonan dia puntakpe..takde nilai yg bermnafaat pun kan

    BalasPadam
  5. saya pantang betul org Indon yg masuk Malaysia nak tunjuk lagak.. tapi saya suka kalau melancong ke Indon sebab boleh bergelar jutawan... hehehe.

    saya tak pernah layan cerita indon yg berlambak kat tv di malaysia nih... drama indon yg lebih berbanding drama melayu

    BalasPadam
  6. sibuk je nak shooting kat Malaysia. pergilah kat negara lain tu...

    BalasPadam
  7. anak2 saya pun kalau jumpa sepupu sepapat memang tak ingat dunia..

    BalasPadam
  8. erm..perihl retis ta tak berapa pandai la. :b

    BalasPadam
  9. terlanjak kata tak boleh diundur kan..nasiblah badan.

    BalasPadam
  10. tu dia presiden mengamuk..

    tak kenal la siapa julia perez ni..huhuhu

    BalasPadam
  11. lau nk dbandingkan sinetron indon tu lagi tak boleh blah, karut jek,,lagi nk mengata,,entah pape,pasni mesti kua pulak cite twitter die kene hackkk

    BalasPadam
  12. Dahsyattt.. mmg geram je baca twitter julia perez tu. die tak tau kite tgk cite indon lg tah hape2

    BalasPadam
  13. Jgn bagi dia datang..dah kutuk tanah tumpah darahku..bgs zed biarpun org ckp dia gila kuasa..hehe

    BalasPadam
  14. haa pulak dahh???? kes berat nih kalau zed zaidi dah bersuara

    BalasPadam
  15. mcm2 hal la kan. nak berlakon kat negara org tapi kutuk negara tu. mmg cari nahas la..hehe

    BalasPadam
  16. si sexy dah ke malaysia mmg bikin panas lahhhh..

    BalasPadam
  17. sekali terkena sudahh..cane plak blh lpas ni...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.