Isnin, 3 Disember 2012

Huh!!!Bikin panas aje!!!!

Perghhh...Menirap darah saya nihlah...Bikin panas aje hari Isnin nih...Dah Monday Blues...Lepas tuh ada orang bikin hot sama hati saya nih...Bikin onar nih orang....

Berani dia kutuk blog saya nih? Saya sedarlah blog saya nih hanya blog picisan pasal cerita personal saya tapi janganlah sesuka hati nak kutuk blog saya kan...Kecik hati T_T

Kawan kawan tengok ajelah dekat sini, insan yang sanggup bikin onar dan buat hati saya hot nih....Apa pun tak boleh lah....


Memang kaw kaw giler dia kutuk blog saya...Pergilah blog dia....Klik aje kat header dia kat atas nih yang ala ala macho kononnya lah....Kutuklah...Ada den kesah!!!!Wakakakaka...........

27 ulasan:

  1. Blog saya pon kena kutuk gak. Kaw² dia kutuk...hehehe...

    BalasPadam
  2. hehehehe.. dia kata blog akk cantik smpai x tau nak kutuk apa.. hahahaha.. tp mmg betul pun, blog PU dah cukup best dah!!

    zana lak takuttttttt kena kutuk.. takut tapi masuk gak contest tu... hehehe..

    BalasPadam
  3. waa..blog akk dh kena ye..eh, haritu ada jgk join..tp xtgk pun dia ktuk ke tak..hehe

    BalasPadam
  4. kutukan yang memberangsangkan..

    dah baca dah !! Tahniah, tiada kutukan utk anda ..

    BalasPadam
  5. blog Pu ni memang kemas dan simple.. tu yang tak tau nak kutuk apa tu.

    BalasPadam
  6. :) kite menyerah..ap blh bt..hihihi

    BalasPadam
  7. heheh sampai xde idea die nk kutok blog akak=D

    BalasPadam
  8. kutukan membina takpe kan? hihi kasi kutuk sama dia pulak!!!!

    BalasPadam
  9. eii camni pon ada ke..kita buat blog ni bukan utk dikutuk n mengutuk..sepatutnye bagi support lorr..

    BalasPadam
  10. blog saya pun dah kena kutuk kaw2 punya.

    BalasPadam
  11. mimie...

    blog saya tak kena lagi (",)
    ada join jugak

    BalasPadam
  12. hehehe..kutukan yang menaikkan semangat berblog..tahniah pink ummi

    BalasPadam
  13. dh baca..dia tak kutuk apa pun blog mimie..ehehe

    BalasPadam
  14. segmen rupanya...hehe takpe kutuk untuk positifkan!

    BalasPadam
  15. abah akif tak kutuk lah...MV yg kenapaling teruk..

    BalasPadam
  16. Wahhhh!! Apa ni main kutuk2..... tak aci lah~~

    BalasPadam
  17. mana leh kutuk2 blog kak mimi..blog kak terbaik :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.