Khamis, 20 Disember 2012

Hehehe

Mesti ada yang pelikkan kenapa saya upload video lagu Salam Semua dan Separuh Aku tuh?hehehe

Salam semua tuh saya tuju khas untuk kawan kawan yang saya sayang sangat2....Lagu tuh best kan...Penuh mendalam lirik lagu tuh...

Lagu Separuh Aku tuh sebab saya sekarang di landa kerinduan kat incik hubby yang sekarang nih kat Baling, Kedah...Semalam dia balik kejap je hantar duit dan ambik pakaian...Saya tak dapat nak layan incik hubby sebab badan tak berapa sedap + mata mengantuk sangat sangat. Saya nak bukak mata pun payah...Incik hubby cium pipi dua kali kejutkan saya tidur pun saya tak larat bangun. Hanya mampu bukak masa setengah inci aje...Sorry sangat ye bang, ayang tak layan masa abang balik...

Haaa, tuh sebab saya upload Separuh Aku tuh kat blog saya nih....Saya suka part yang nih....Memang kena lah dengan saya & incik hubby..hahaha

Ku ada di sini 
Pahamilah kau tak pernah sendiri
Karena aku selalu
Didekatmu saat engkau terjatuh

Dengar laraku
Suara hati ini memanggil namamu
Karena separuh aku dirimu

Bajet lah konon laki kau nih baca blog picisan kau nih kan....hahaha...pstttt sebenarnya memang dia baca pun...Sebab dia pernah komen kat entry saya...hahaha....

Nota kaki* Saya rindu kat dia...

25 ulasan:

  1. sha suka tgk blog akak..simple n kemas..yg ptg header tu..cute hehe..

    BalasPadam
  2. akak ditag :) http://niksyaza98.blogspot.com/2012/12/third-giveaway-by-little-attic-art.html

    BalasPadam
  3. alalalal..comeinyaaaaa ..
    * akak x joint event tp akak sumbang kot cara lain kat nadia..hehe

    BalasPadam
  4. ehe dlm kerinduan..hubby saya pun hari2 baca blog saya..tu pasal cerita kena cut cut..hahhha

    BalasPadam
  5. so sweetttttttttttttt.. :)

    bhgia tgk akk ngn hsbnd.. :)

    BalasPadam
  6. Alalala....sweetnyer akak...takpe nnt abg balik lagi, layan puas2 ok..hehe

    BalasPadam
  7. ala siannya... klu yati bila hubby ada depan mata buat tak kisah je, bl berjauhan sat je dah rindu...hihi

    BalasPadam
  8. alolo..ciannyer...

    tp...mmg so sweet laa...hehehe

    BalasPadam
  9. alorrr windu erk..
    sabao ye..
    nanti mlm berskype2 ye yanggggg
    hehe (^_~)

    BalasPadam
  10. Tu ka pelik awat tiba tiba jiwang plak ni. Rupanya kerinduan ye..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.