Rabu, 26 Disember 2012

Happy Anniversary for Corat Coret PinkUmmi

Hahaha...Entry yang dah basi 4 hari....Walaupun dah belated saya tetap nak wish happy anniversary untuk blog picisan saya nih. sepatutnya celebrate anniversary Sabtu lepas tapi makcik dah tua boleh lupa pulak..hahaha...Diam tak diam dah dua tahun saya terlibat dengan dunia blogging nih...Untuk tahun pertama saya tak aktif mana pun....Tahun nih baru saya mula nak mengaktifkan diri dalam dunia blogging..Kawan kawan pun ramai yang peramah dan best best....Tak sia sia kan berblogging...Dapat kawan kawan baru di samping dapat tambah duit poket...




Rupa blog saya yang ke berapa ntah...Lepas nih mana tahu tahun baru wajah baru pulak..Tengok lah dulu kan....

Happy anniversary Blog Corat Coret PinkUmmi. Semoga terus sukses dalam dunia blogging....Yiihaaa!!!!

21 ulasan:

  1. happy anniversary...moga ghajin2 lagi update blog ye...suke membaca ni

    BalasPadam
  2. hepi belated b'day to ur blog.....hihihii

    BalasPadam
  3. selamat ulangtahun blog mimiepinkummi...!

    BalasPadam
  4. wahh..tahniah ye pink ummi..hope terus b'blog eh..:)

    BalasPadam
  5. Happy Anniversary!!! moga mimi terus mantap dalam dunia blog ni..i sapot u yang..hehe

    BalasPadam
  6. happy anniversary buat corat coret pinkummi!

    #teringat dulu2... izan tau blog ni pun sbb masa tu rajin join contest...

    BalasPadam
  7. hehe.. igtkan anni perkahwinan PU.. pa2 pun hapi anniversary la kt blog PU...

    BalasPadam
  8. Happy anniversary untuk blog.dah lam agak tu.dah 2 tahun kan

    BalasPadam
  9. dh 4 tahun rupanya..dah petah berkata2..kalau anak2 kan..tahniah

    BalasPadam
  10. happy belated anniversary utk blog mimie... kak ina thn dpn bln 2 baru 2 tahun... blog kak ina pangkat adik lah pd blog mimi walaupun owner dia pgkat kakak dgn mimi.... hihii

    BalasPadam
  11. happy belated annvsry blog kak mi :) wahh dah 2tahun blognya sebaya la kite kak heheee :D

    BalasPadam
  12. happy anniversary tuk blog akak...teruskan berbelog k..maaf lambat wani ucap

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.