Ahad, 9 Disember 2012

Hadiah daripada blogger Cik Intan Berlian

Petang Jumaat lepas saya dah selamat terima hadiah yang blogger Cik Intan Berlian kirimkan. Saya ambik dekat kaunter pejabat pos besar. Kena bayar denda sebab bayaran pos tak cukup. Tapi takpelah kak Cik Intan Berlian ye, berapa posen lah sangat takkan saya nak mintak kan...Hadiah yang diterima nih pun agaknya lebih daripada harga pos yang saya kena denda tuh.....


Buku menulis ayat tahun 1 tuh saya nak bagi adik saya yang bongsu...Manakala buku note pink dan keychain tuh untuk saya lah sebab jadi top pengomen blog kak Cik Intan Berlian. Terima kasih bebanyak ye kak Cik Intan Berlian...

14 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.