Isnin, 3 Disember 2012

Entry terakhir sebelum balik!!!!

Sebelum balik saya nak buat list entry untuk esok.....

a) Pengumuman pemenang teka harga
b) Setia pada produk nih
c) Telatah baru Auni
d) Aktiviti Aina dan Auni

Hari nih saya dah selesai terjah rumah kawan kawan...cuma saya tak berkesempatan terjah rumah rumah kawan di bloglist saya. Ada yang saya sempat ada yang tak sempat. Disebabkan saya dah tak guna bokben kat rumah memang agak payah nak terjah rumah kawan kawan sampai habis. InsyaALLAH start bulan satu tahun depan baru saya nak guna bokben.....Boleh merewang rewang kat rumah kawan kawan sampai malam. Mulanya terfikir jugak nak pasang streamyx tapi selepas tolak bahagi campur tolak, saya guna bokben ajelah....

Start tahun 2013, saya berazam satu hari 5-6 entry...Mampukah saya?Apa apa pun terjawab tahun 2013 nanti...

24 ulasan:

  1. wahhhh...siap ade entry list utk esok...bgs2..xsabar nak tunggu..;)

    BalasPadam
  2. chaiyok2 mimie! kalau dah berazam macam tu mesti boleh punya.

    BalasPadam
  3. boleh jek kak 5-6 entry,hehe saye sedia mmbace =)

    BalasPadam
  4. wah 5-6 entry satu hari.nik tak mampu.
    tapi kalau mampu apa salahnya kan :)

    BalasPadam
  5. wwah...lya doakan moga azam ni dipermudahkan.. lya sehari just 1 entri.. mmg x smpt nak buat byk entri.. dulu2 masa thn 2009-2010, sehari tu leh up byk gak entri..

    BalasPadam
  6. wow 5-6 entry !
    cayuk2 dik
    akk lebih suke guna sterymix !

    BalasPadam
  7. InsyaAllah boleh punya update banyak tu.. lagi pun mimie banyak je idea.. :-)

    Kak ina doakan moga makin ramai lagi readers dkt blog mimie... bila makin byk readers makin up lah uv... :-)

    BalasPadam
  8. tak sabar nak baca telatah baru auni ^^

    BalasPadam
  9. semnagat berbloging perlu ada ya. hihaa :D

    BalasPadam
  10. 5 entry per dayyyy untuk 2013? perghhhh. hebatt akak. nadia nak update sekali sehari ponnnnn tepu otak duk pk idea. huhuhu

    BalasPadam
  11. bersemagat pink ummi..good luck..
    saya sekali sekala saja buat entry kalau ada masa...

    BalasPadam
  12. yer..nnt boleh bw sampai malam..ehhe..pasang jgn tidak yeq

    BalasPadam
  13. akak banyak idea pasti boleh hasilkan entry banyak2..hehe :)

    BalasPadam
  14. wah...azam terbaik tu!hihihihi..5-6 entry..all the best kak mimie :)

    BalasPadam
  15. wah bagus la akak dh ada list entry mcm tu hehehe...moga azam akak di 2013 nanti tecapai k

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.