Isnin, 17 Disember 2012

Email baru

Saya cuma nak maklumkan kat kawan kawan tentang email baru yang saya bukak sejak dua minggu lepas. Antara sebab saya buka akaun email baru ialah :

a) email saya zahirah.zahrin@gmail.com penuh dengan komen kawan kawan kat blog..Lepas tuh plus pulak dengan email daripada Nuffnang, Says.com...tuh yang bikin kepala serabut sebab setiap hari beratus2 email saya dapat...Pening sudah bah kepala saya nih...Bikin pusing saja...

b) Lepas tuh, spam email pun berderet deret dalam email saya nihlah....

c) Kepala saya memang betul betul dah serabut bila dapat email bercampuraduk...Ada email pertanyaan, email pasal kerja, email pasal blog...Macam macam lagilah....

So, saya buat keputusan bukak email baru untuk memudahkan saya menguruskan segala urusan pertanyaan atau peribadi. Selain itu, saya boleh check detail kawan kawan atas tujuan contest atau GA yang saya anjurkan. So, takdelah saya serabut sangat nak cari details kawan kawan sampaikan diameter mata terpaksa dibesarkan disebabkan menerima email yang beratus ratus...

 Lepas nih apa apa urusan kawan kawan tak payah hantar email kat email lama saya macam kat atas tuh. Email baru saya still lagi gmail. Tetap setia dengan gmail...huhuhu...Email baru saya ialah mimiazirah84@gmail.com.

Nanti senanglah kan urusan saya takde pening pening lagi..hehehe

11 ulasan:

  1. Tu tandanya femes...
    Kalau akak suka 1 emel je, x payah susah2 nak ingat alamat dan psword..

    BalasPadam
  2. email jijah yg sekarang pon penuh..jenuh nak delete 1/1..huu

    BalasPadam
  3. ok

    email saya pun penuh..maalas nak delete banyak sangat....dah beribu ...

    BalasPadam
  4. kak fieda pun pening dgn email..bercampur aduk mcm2..

    BalasPadam
  5. sis mmg akan ambik masa delete email tu. mmg setiap hari akan dapat mcm2 email la.

    BalasPadam
  6. ada jugak dua tiga email tapi yang selalu check satu je. hehehe..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.