Isnin, 24 Disember 2012

Cheezy 7 pops Chicken Chop


Tengahari tadi saya, officemate dan kawan dia keluar makan tengahari kat Senawang. Officemate saya belanja makan pizza….
Disebabkan dia suruh saya order, so order jelah apa yang saya belum try. Tapi saya mintak pendapat kawan officemate saya juga. Ekin namanya. Lepas tanya ekin, saya decided pilih Cheezy 7 Pops chicken Chop yang set untuk 4 orang makan.
TYak moh cakap banyak kawan kawan tengok ajelah gambar gambar kat bawah nih ye….

Air Mountain Dew....


Sup cendawan


Nih saya dah lupa apa nama benda lah nih...Isi dalam ayam dan cendawan cicah dengan mayonis...



Cheezy 7 Pops Chicken Chop..Nyum nyum...

25 ulasan:

  1. makanan yang xtau nama ty.. xpernah nampak plak. baru ek

    BalasPadam
  2. Slalu kalo cheqkaq g pizza mesti order hawaian chicken,chicken supreme..dtgla iklan bagai nk rak..msti plh yg tu gak..pdhal mse tgk iklan bkn main lagi nk yg dlm iklan tu..yg mimie order ni mcm best jer...hermmm.....

    BalasPadam
  3. yumm..yumm..mmg sedapla.... penuh cheese ;-)

    BalasPadam
  4. sedap.. tapi CF kurang berminat makan pizza. tak tahu la kenapa :)

    BalasPadam
  5. Olala!!, meleleh cheese tu, terus terasa nak makan pizza malam2 ni.

    BalasPadam
  6. Ingatkan pizza tadi, tak de rupa chicken chop pun... mesti sgt sedap, kan?

    BalasPadam
  7. sedapnya..
    huhu ahkak sedey yang, kat langkawi xde Pizza Hut tau !!

    BalasPadam
  8. yummylicious. it seems everyone is talking about Cheesy 7 Chicken Chop. i'm pretty sure it tastes as good as it looks. :)

    BalasPadam
  9. waaaaaaaaaaa terliur nengok pizza hut tuh... lama akak tak lyn pizzahut nih, selalu lyn pizza kt papa john

    BalasPadam
  10. dah lama tak mkn pizza. teringin lak tgk

    BalasPadam
  11. akak ni saja tau bagi tringin...sampai hati haha

    BalasPadam
  12. Ya allah sedapnya kakak...makanan kat situ nampak sedap2 jer..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.