Rabu, 19 Disember 2012

Cacing cacing merah

Tengoklah kerja anak dara saya si Auni....Dia menconteng lagi...Kali nih dia conteng dinding sebelah dengan sudut belajar...guna krayon merah lagi tau....Apa pun tak boleh....


Nampak tak "cacing cacing merah" kat dinding saya nih...huwaaaa.....memang kena beli cat kalis conteng conteng jugak....


31 ulasan:

  1. waaahh banyaknya cacing.. cacing hijau xda ka..hehe kalau ada cat kalis conteng2 mmg laku lah

    BalasPadam
  2. umah akk pun berconteng bagai dah..tunggu banyak cket barulah akk cat!

    BalasPadam
  3. ekekkeke tgh xcited melukis tuuu ..
    sabarrrrrrrrrrrrrrrr ;))

    done churprise !
    ptg2 nie layannnn nuff aje ekeke ;)

    BalasPadam
  4. hehe.. itula solution yg plg bijak..

    BalasPadam
  5. sabar jea la yea.anak2. ada buku pun still gak suka conteng kat dinding..hehe

    BalasPadam
  6. Ya Allah Auni..kreatif sungguh.sabar ye kak

    BalasPadam
  7. wah..anak2 mmg kreatif di dinding..hihi

    BalasPadam
  8. Fuhhh..kesat peluh :p
    Anak first sy x menconteng dinding..tp yg kedua ni mcm x makan saman, menconteng gak. tak tau nak buat camne...

    BalasPadam
  9. kak mimie, nadia ada baca komen kak mimie dekat blog nadia entry mencari sumbangan utk anak2 yatim tu. kak mimie nak hebahkan dekat facebook ye. sila kak sila. nadia berbesar hati dan terima kasih sangat-sangat. hanya Allah mampu balas jasa baik kak mimie and semua.

    BalasPadam
  10. sama dgn anak2 akak. tapi bila tegur tak buat lagi dah. nasib baik la rumah tak bercat lagi. kalau cat dan gatal tangan memang kena la kan. hahaha...

    BalasPadam
  11. salam, mimie kerja kat BAKA Seremban ke?

    BalasPadam
  12. biarlah..dah nama ada budak di rumah.
    kalau rumah orangtua, memang orang pandang lain macam, heee...

    BalasPadam
  13. tampal je mahjong paper kat dinding tu... suh dia conteng atas mahjong paper tu.. hehe

    BalasPadam
  14. heheheh redha je lah ek... ni saja nk cantikkan dinding umah tu

    BalasPadam
  15. alahaiiii...msalah yg sentiasa membelenggu ibu bapa kini..hihihi

    BalasPadam
  16. ok lagi ni.. meh datang umah akak lak nengok karya-karya agung anak akak... mau pingsan nok kalau nengoknyer...

    BalasPadam
  17. hehehe..seronoknya main tulis2...ala2 'white board' tu...=p

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.