Khamis, 27 Disember 2012

Buku lagi.....

Tadi saya sempat singgah terminal 1 teman pakcik,makcik dan adik adik sepupu. Diorang nak beli laptop. So, saya nih tukang tunjuk jalan dan kedai jual laptop yang harga yang berpatutan. bila dah settle sesi membeli laptop, saya mintak izin singgah pergi Popular. Apa lagi kan kalau bukan nak beli buku....So, dalam masa 5 minit saya sempat grab dua buah buku....


Buku yang sebelah kiri tuh tajuk aje bahasa Inggeris tapi isi dalam bahasa Malaysia okey....Yang novel tuh pulak ada sebab saya beli....hehehe....Nanti dah habis baca saya share ye....

Nota kaki* Buku yang saya beli lepas pun tak habis lagi...

37 ulasan:

  1. menarik jg pasal Men Don't listen tu..nanti leh wat book review plak ye

    BalasPadam
  2. Buku sebelah kiri dari ary too nak beli... x terbeli gak...

    BalasPadam
  3. kak ina kurang baca novel tp setiap kali keluar mesti singgah popular or mph... hihii

    BalasPadam
  4. niat nak membaca tu pun dah dikira bagus.. meh kita baca buku sama2... saya pun byk lagi buku yg sedang menunggu.. ekekkeke

    BalasPadam
  5. Macam best jerk buku tu.

    http://www.milaahmad.my/2012/12/sumbangan-untuk-anak-yatim.html

    BalasPadam
  6. Nanti bley share2 p'isian yg dapat dari 2 buku tu ye :)

    Org Seremban ke?...

    BalasPadam
  7. nanti wat review buku tu ye, mcam best nmpknya

    BalasPadam
  8. byk masa kak mimi boleh baca-baca..andai shida punya msa yg byk haihhh..nk juga baca2 novel mcm org lain..

    BalasPadam
  9. kalau kaki novel mmg camtu..lom abih baca dah beli lain....hehe

    BalasPadam
  10. mcm best plak tgk tajuk eng edisi bm 2..nnt share review k sis...hihi

    BalasPadam
  11. rajin membaca.nik rajin baca blog jea..hehe

    BalasPadam
  12. lya suka sgt baca nive... tp skarang nk cari masa tu ssh..ada dlm 5biji novel y tsimpan...acu nk baca..ade je hal...

    BalasPadam
  13. Sama cam aku beli dan beli baca lom tentu abis!

    BalasPadam
  14. lama dh x beli novel..dan agak ketinggalan novel apa la yg terbaru sekarang ni..hehe

    BalasPadam
  15. buku pink+biru tu akak pun ada, best... kebanyakan yg ditulis tu fakta yg mmg benar ehhehe...

    BalasPadam
  16. sayangnya, akak dah lame tak mebaca novel.. sungguh sayang di langkawi tidak ada Popular @ MFH

    BalasPadam
  17. mmg btul2x kmpul buku ni..best yerrrr

    BalasPadam
  18. Tgk title nye macam best jer.... nnti share yer.. salam perkenalan, jemput singgah blog saya http://nabihahsejutarasa.blogspot.com/

    BalasPadam
  19. dah lama tak baca novel. kalau ada pun mesti tak sempat nak baca pun.. huhu.

    BalasPadam
  20. lama dah x membeli novel..last novel yg dibeli..Ombak Rindu..heheh..itupun sbb penangan movie Ombak Rindu..

    BalasPadam
  21. eh...macam best je buku bi yang versi bm tu..:)

    BalasPadam
  22. Bagus akak rajin baca buku...dapat ilmu pengetahuan juga kan

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.