Isnin, 10 Disember 2012

Berwajah baru (^_^)

Entry sebelum nih saya ada cerita kat kawan kawan adik saya yang no.3, Cuya belanja anak anak saya beli writing dan drawing board kan....Lepas tuh saya pinjam duit nak beli something kat Mr.DIY......Tetiba hati hati nih menari nari pulak tengok benda nih....Murah pun murahkan....Sekali sekala nak nampak lain daripada yang lain.....

Akhirnya malam tadi saya dah selesai ubah hadiah yang incik hubby nih ke wajah yang baru....Baru ada semangat bila nak buat kerja dan taip entry blog banyak2...hahaha...

TADAAA!!!!!


Sebenarnya sticky keyboard lappy nih khas untuk keyboard komputer tp sy beli jugak sebab cute dan cantik...Nih hasil rembatan saya kat Mr. DIY...Lepas nih, kompom saya berjoli sakan dekat Mr.DIY....Meroyan saya sekejap pergi Mr.DIY...

29 ulasan:

  1. cantiknya...comel je, dkt DIY ada ke? nk try ushar2 jgkla nti

    BalasPadam
  2. MMG COMEL,BERSEMANGAT LAH UPDATE BLOG LEPAS NI..^_^

    BalasPadam
  3. kak mimie, kaler dia sweet macam kaler background kak mimie kannn. kak mimie suka warna pastel eh?

    BalasPadam
  4. comel gak kan, ceria skit... asik kaler itam je... tp mmg betul kalu pg diy ada je mende nk beli

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  7. camni le baru syok menaip hehe..ada aura keypad baru..

    BalasPadam
  8. wahhh comel la kak mi..ape eh nama dia nk cr juga ^_^

    BalasPadam
  9. wahhh comel la kak mi..ape eh nama dia nk cr juga ^_^

    BalasPadam
  10. hahaha..gigih jgk tepek kat laptop wlupun komputer punye..bagus2x..kelainan :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.