Selasa, 11 Disember 2012

Auni buat lawak di malam hari!!!

Nih cerita malam Ahad lepas...

Alkisahnya macam nih...Saya tersedar dari tidur..tengok jam pukul 12.02 pagi....So, saya bangun dari tidur nak pergi toilet. Time nih incik hubby tengah tidur..Aina dan Auni pulak tak tidur lagi sebab sibuk nak main...Disebabkan mata saya nih kelat semendang, saya tidur dulu...Bila masa incik hubby tidur saya pun tak tahu...

Sebelum masuk toilet nak lepaskan hajat, saya kejutkan incik hubby supaya tidur betul betul....Tak cukup ruang pulak nak tidur sebab dia concered sorang sorang. Sementara tuh, saya sempat bagi pampers kat incik hubby suruh dia tukar pampers Aina dan Auni. Saya pulak terus masuk toilet...

Keluar dari toilet, saya tengok incik hubby tengah tukarkan pampers Aina. Auni pulak duduk kat tepi incik hubby sambil tengok Abi tukar pampers kakak dia. Sekali tuh Auni buat something yang bikin saya ketawa besar tengah malam dengan kadar volume yang di slowkan lah kan...Kang ketawa besar dan kuat kuat nanti, jiran jiran ingat ponti mengilai lak...hahaha

nak tahu apa Auni buat. Dia boleh pegang "Potpot" kakak dia sambil cakap "Bammmm...."...Maknanya dia cakap akak dia punya tuttttt tuh TEMBAM...Sabar ajelah...Bila dengar dia cakap camtu, terus saya ketawa. Incik hubby pulak mungkin agaknya terkejut dengan tindakan drastik Auni terus cakap, "Ishhhh...Apa nih adik?"..Eleh malu lah tuh kan kan kan.....

Hahaha...Memang gelagat Auni nih buat saya tak kering gusi lah..Ada aje yang dia cakap buat saya ketawa...Adoilah..Anak anak....Macam macam hal lah...

21 ulasan:

  1. hehe sabar jelah.. sempat pulak tu skodeng kakak dia punta tuttt

    BalasPadam
  2. Pandai plak dia erk ckp Bam...kihkihkih...kelakar la...

    BalasPadam
  3. ahahah auni2 ... budak2 kan
    lucu betul

    hurmm zahrien pun kadang2 tuu ada usik kakak2 dia terutama along , dia cakap along ada kopek ahahhaa
    akk marah , lepas tuu x dgr dah ekeke ;)

    BalasPadam
  4. alahaiii auni . .dah mcam anak sedara qira hehhe

    BalasPadam
  5. haha, ni kl akak dh besar nti mesti malu...

    BalasPadam
  6. hahaha lawak jek,,adik punye bambam tak ?hihihi

    BalasPadam
  7. amboi auni
    skodeng kakak punya yea..hehe

    BalasPadam
  8. ahhaaaa..mcm2 lah budak2 skg nih ^_^

    BalasPadam
  9. ahhaaaa..mcm2 lah budak2 skg nih ^_^

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.